ورود به سایت ثبت نام در سایت فراموشی کلمه عبور
نام کاربری در این سایت می تواند هم فارسی باشد و هم انگلیسی





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





+ پاسخ به موضوع
صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 13
  1. #1
    تاریخ عضویت
    2018/04/10
    نوشته ها
    2,850
    20
    مدیر بخش

    کسب درآمد از جام جهانی

    هفته نامه صدا - ریحانه یاسینی: پنجره ای بلند از نزدیکی سقف تا پایین زمین کشیده شده است. پرده از دو طرف پنجره کنار زده شده و درختان سبز منطقه زعفرانیه، در قاب تصویر جاخوش کرده اند. اسکلت برجی عظیم با جرثقیلی بر فراز آن نمای سبز درختان برهم ریخته و تصویر محوی از کوه ها در پشت آن دیده می شود. در کنار پنجره و در دفتر کاری بزرگ، مردی با موهای سفید و خاکستری که در پشت سر او پیچ خورده اند، ایستاده و روی کراواتش بته جقه های ایرانی نقش بسته اند.

    رودریگو دی آزردو سانتوس، سفیر برزیل در تهران، 6 ماه است که در ساختمان سفارت برزیل در یکی از خوش نشین ترین محله های تهران مشغول به کار است و در همین مدت، آشنایی کاملی با ایران پیدا کرده است. او تا پیش از این، در سمت های اقتصادی و تجاری، برزیل فعالیت می کرده و حالا با صمیمیت به سوالات اقتصادی دو خبرنگار که پای حرف های او نشسته اند، پاسخ می دهد.

    او پس از مدتی با انگلیسی سلیس می گوید: «چرا فقط از نفت و گاز و کشاورزی حرف می زنیم؟ برزیل چیزهای دیگری هم دارد که مردم ایران با آن ها آشنا شوند شعر و ادبیات برزیل خیلی قوی است، ولی ایرانی ها اصلا با آن آشنا نیستند. فوتبال! فوتبال ما یکی از مهم ترین بخش های تجاری و اقتصادی است. می دانم فوتبال برزیل را ایرانی ها می شناسند. اقتصاد ما فقط کشاورزی و صنعت نیست.»



    همین نگاه در میان مدیران و سیاست مداران برزیلی، این کشور را به یکی از موفق ترین کشورها در اقتصاد ورزش و اقتصاد فوتبال تبدیل کرده است. آزردو سانتوس، از ناامنی و خشونت بالا در شهرهای برزیل حرف می زند و خیابان های ایرانی را امن و امان توصیف می کند، با وجود این مشکلات اجتماعی، برزیل با نگاه اقتصادی به ورزش توانسته بالاترین درآمدها را از رویدادهای ورزشی برای مردمش بسازد.

    جام جهانی برزیل در سال 2014، 2 میلیارد و 600 میلیون دلار سود خالص برای فیفا به ارمغان آورد و برای برزیل نیز سود چند صد میلیون دلاری داشت. همین جام موتور محرکی شد تا برزیل به اقتصادی نوظهور در جهان تبدیل شود.

    اما در ایران به جز چند سال در دهه هفتاد، هیچ وقت نگاه و ساختار درآمدزایی در ورزش و فوتبال وجود نداشته است.

    محسن صفایی فراهانی، سیاستمدار برجسته که در سال های 76 تا 81، بر کرسی ریاست فدراسیون فوتبال تکیه زده بود، فوتبال را آیینه تمام عیار اقتصاد ایران می داند و می گوید: «فوتبال ایران به نظر من الگویی از اقتصاد ایران است یعنی همان بی نظمی هایی که شما در اقتصاد ما می بینید در فوتبال هم می بینید. نبودن انضباط مالی در فوتبال مشهود است و این هم ناشی از اقتصاد دولتی است و چون به هر حال این بی انضباطی ها را شما در تیم هایی که در لیگ به دولت وابسته هستند می بینید.»

    اولین باری که پس از انقلاب ایران به جام جهانی صعود کرد، به سال خاطره انگیز 1998 بر می گردد. یعنی درست زمانی که صفایی فراهانی نگاه اقتصادی را وارد فوتبال ایران کرد. حالا این روزها که ایران موفق شده به جام جهانی 2018 روسیه صعود کند، اقتصاد فوتبال بیش از پیش مطرح شده است. هرچند بعد از صفایی فراهانی، یعنی در 15 سال گذشته، دیگر هیچ گاه تحلیل های اقتصادی در سخن هیچ مقام فوتبالی ای نیست.

    صنعت فوتبال در ایران و جهان چه جایگاهی دارد؟

    گردش مالی فوتبال اروپا، با یک سال درآمد نفتی ایران برابری می کند. در فوتبال قاره سبز جهان که به عنوان پرقدرت ترین فوتبال باشگاهی دنیا شناخته می شود، بررسی لیگ های فعال 23 کشور نشان می دهد که رقمی در حدود 14 میلیون یورو برای نقل و انتقالات بازیکنان صرف می شود و اگر هزینه های جاری نیز به آن اضافه شود، مبلغی بالغ بر 20 میلیارد یورو به دست می آید که این مقدار پول معادل یک سال درآمد نفتی کشور ایران است.



    در فوتبال باشگاهی اروپا، لیگ برتر انگلستان با رد و بدل شدن 2 میلیارد و 773 میلیون و 950 هزار یورو، پرهزینه ترین لیگ محسوب شده و بعد از آن لالیگای اسپانیا با 2 میلیارد و 3.9 میلیون و 400 هزار یورو قرار دارد. کم هزینه ترین لیگ نیز مربوط به مسابقات باشگاهی فنلاند است که در آن 227 میلیون و 225 هزار یورو برای نقل و انتقال بازیکنان صرف می شود.

    صنعت فوتبال در ایران نیز در نتیجه تجددخواهی های رضاشاه پا گرفت. تا اواسط دهه 1310 ورزش های غربی برای اقلیتی از ایرانی ها جالب بود و فوتبال که رسما روی آن سرمایه گذرای می شد، عمدتا فعالیتی خاص نخبگان و بالادستی ها باقی مانده بود. براساس اطلاعات کتاب روزی روزگاری فوتبال، نخبه گرا بودن فوتبال از روی اسم داوران بازی ها نیز مشخص بود؛ سردار اکرم قره گوزلو، ارسلان و عبدالله خلعتبری و عظام السلطنه ذوالفقاری.

    عصر رضاشاه عصر طلایی ورزش دانشگاه ها در ایران بود. سرمایه گذاری حکومت روی فوتبال، هم در نیروهای مسلح و هم در نظام آموزش به سرعت فوتبال را به ورزش و سرگرمی محبوب تبدیل کرد. نتیجه تلاش ها این بود که به رغم مقاومت سنتی ها، فوتبال بین مردم نیز جای خودش را پیدا کرد.

    ناظری انگلیسی در سال 1314 نوشت: «فوتبال ایران را هم فتح کرده و در سرتاسر مملکت بازی می شود... در شهرستان ها و روستاهای کوچک اغلب بچه مدرسه ای های پسر و بعضی مردان بزرگسال فوتبال بازی می کنند. بازی زیرکانه ای هم هست، سریع، بهداشتی، هوشمندانه...» و ترجیع بند معمول درباره کار گروهی را هم اضافه کرد: «در بسیاری مدارس ایران هفته ای چند بار فوتبال بازی می شود، نه فقط به خاطر اهمیت جسمانی اش بلکه به این دلیل که اعتقاد دارند ابزار آموزشی خوبی است برای آموختن این که چطور «شرافتمندانه» بازی کنند، خصلتی که ایرانی ها می خواهند در فرزندانشان به وجود بیاورند، چون هم در ایران و هم در اروپا در برخورد با اروپایی ها دیده اند که این عامل چقدر در ایجاد روابط بهتر انسانی اهمیت دارد.»

    اما طی تمام دهه هایی که فوتبال ایران را هم فتح کرده است، هنوز این ورزش نتوانسته در جایگاه اقتصادی صحیحی قرار بگیرد و حتی اطلاعات و آماری درباره گردش مالی آن نیز وجود ندارد.

    صفایی فراهانی یکی از مشکلات اصلی فوتبال ایران را چنین تحلیل می کند: «از دیرباز، یکی از مشکلات بزرگان فوتبال ایران این بود که مطلقا به درآمدزایی فکر نمی کرد. این مورد فقط به مدیران ربط پیدا نمی کرد. نوع اقتصاد ایران و شرایط آن و وابستگی های فدراسیون و به طور کلی تر ورزش ما به دولت داشت باعث می شد آنها فقط به بودجه دولتی فکر کنند و منابع خود را صرفا از دولت تعریف کنند.



    من از سال 73 که آقای مصطفوی رییس فدراسیون شدند عضو هیئت رییسه بودم و مشکلات مالی زمان ایشان را می دیدم. شاهد بودم که او برای تامین بودجه چقدر به سازمان وابستگی داشت. چقدر فدراسیون دچار مشکل بود و برای هر کدام از تیم ها که می خواست به اردو برود به دنبال منابع مالی بود تا هر چند محدود بتواند اردوی ملی را برگزار کند. به هر حال فوتبال ما شرایط خودش را داشت.»

    جام جهانی چقدر پول می سازد؟

    براساس گزارش رسمی فیفا، ارگان اداره کننده فوتبال جهان موفق شده است تا میلیاردها دلار از برگزاری رقابت های جام جهانی فوتبال در برزیل درآمد کسب کند. فدراسیون جهانی فوتبال 4 میلیارد و 800 میلیون دلار از آخرین دوره رقابت های جام جهانی در سال 2014 درآمدزایی کرده است.

    هزینه های برگزاری بزرگ ترین تورنمنت فوتبالی جهان در برزیل رقمی بالغ بر 2 میلیارد و 200 میلیون دلار گزارش شده است. یعنی جام جهانی برزیل 2 میلیارد و 600 میلیون دلار سود خالص برای فیفا به ارمغان آورده است. در این میان، رقم دقیق سود چندصد میلیون دلاری برزیل مشخص نیست، اما به اندازه ای بود که به یکی از عوامل محرک برای نوظهور شدن اقتصاد این کشور تبدیل شد.

    از کل درآمد فیفا، 2 میلیارد و 400 میلیون دلار از درآمد گزارش شده از محل حق پخش تلویزیونی رقابت ها محقق شده است. در حالی که یک میلیارد و 600 میلیون دلار آن را اسپانسرها پرداخت کرده و 527 میلیون دلار دیگر درآمد ناشی از فروش بلیت بازی ها عنوان شده است.

    در سال 2010 نیز هزینه برگزاری جام جهانی فوتبال در آفریقای جنوبی از پیش بینی های صورت گرفته توسط دولت این کشور بیشتر شد، اما این افزایش هزینه برای توسعه فوتبال و زیرساخت های این کشور توسعه یافته آفریقایی تاثیری روی درآمدهای این رقابت ها نداشته و براساس آمارهای منتشرشده، آفریقای جنوبی موفق شده تا 6 میلیارد دلار سود خالص از میزبانی جام جهانی فوتبال به دست آورد.

    رقمی بیش از یک میلیارد و 100 میلیون دلار برای نوسازی و احداث ورزشگاه های جدید از جمله هزینه هایی است که این کشور برای میزبانی رقابت های جام جهانی فوتبال متقبل شده است. با این حال عمده ترین هزینه صورت گرفته تخصیص رقمی معادل یک میلیارد و 300 میلیون دلار برای توسعه زیرساخت های حمل و نقل و در نهایت صرف مبلغ 392 میلیون دلار برای بهبود شرایط و نوسازی بنادر ورودی آفریقای جنوبی بود. پول هایی که مستقیما به توسعه خود این کشور انجامید.

    اما به جز میزبانان جام جهانی، هر کدام از تیم های شرکت کننده نیز می توانند از این مسابقات، کسب درآمد کنند. طی هفته گذشته بعد از صعود ایران به جام جهانی، تمام تحلیل ها از اقتصاد فوتبال به پاداشت تیم ملی و بازیکنان معطوف بود. هیچ مدیر و هیچ مسئولی به صحبت از ساختاری برای کسب درآمد از این فرصت نپرداخت و همین فضا، بیم یک غفلت را ایجاد کرد.



    دو دهه پیش، حضور ایران در جام جهانی 1998، یکی از معدود زمان هایی بود که به خلق درآمد مستمر برای فوتبال ایران انجامید. محسن صفایی فراهانی، رییس آن زمان فدراسیون در این باره می گوید: «ما می توانستیم از این فرصت به خوبی استفاده کنیم. با توجه به شرایط زمانی موفق بودیم. فوتبال هم چاره ای جز این ندارد که به دنبال تولید خوب باشد تا به درآمد مطلوب برسد. نتایج ایران در جام جهانی 98 در تسریع روند ما خیلی موثر شد. ایران در آن بازی ها بهترین تیم آسیایی بود.

    این نتایج دو پارامتر برای ما به وجود آورد. یکی این که تعداد زیادی از بازیکنان ما طالب پیدا کردند تا به اروپا بروند که اگر شما سیر مهاجرت بازیکنان به لیگ های اروپایی را در آن زمان دنبال کنید می بینید که از 98 به بعد وارد فضای جدیدی شدیم. من یادم هست در یک مقطع ما 23 بازیکن در لیگ های اروپایی داشتیم.

    موضوع دوم این بود که تعداد تیم هایی که خواهان بازی با ایران بودند قابل توجه شدند. از آمریکا تا ژاپن با ما مکاتبه می کردند که علاقه مندند تا با ایران بازی کنند. بازی هایی که ما با دانمارک، اتریش، آمریکا، کره و ژاپن داشتیم، همگی براساس مکانیزم درآمدزایی بود. هدف این بود تا بتوانیم شرایطی فراهم کنیم تا فدراسیون محتاج کسی نباشد.»

    صفایی فراهانی، با روش ساده ای برای فوتبال ایران پول خلق کرده بود: «به مجردی که وارد فدراسیون شدم و مسئولیت به عهده گرفتم شروع کردم به بررسی مسائلی که در کشورهای دیگر مورد توجه بود چرا که به هر حال می شد از آنها الگوبرداری کرد و خیلی هم پیچیده نبود، برای مثال تیم ملی برزیل در بازی های دوستانه مبلغی در حدود 2 تا 3 میلیون دلار دریافت می کند.
    من چهار دوره جام LG در ایران برگزار کردم و در هر دوره ما 500 هزار دلار کسب درآمد داشتیم پس با نرخ آن روز ما همیشه پول قابل توجهی را از این طریق به دست می آوردیم. علاوه بر این که سه تیم خارجی در این تورنمنت بودند که خودش فرصت خوبی می شد تا تیم ملی بازی های تدارکاتی مناسبی انجام دهد.»
    جام جهانی چقدر پول می سازد؟
  2. #2
    تاریخ عضویت
    2018/04/10
    نوشته ها
    2,850
    20
    مدیر بخش
    اعلام درآمد فیفا و پاداش تیم های حاضر در جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه

    بر اساس گزارشی که آسوشیتد پرس منتشر کرده است، جایزه قهرمان جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه، ۳۸ میلیون دلار خواهد بود و این در حالی است که کل درآمد فیفا از برگزاری جام جهانی ۲۰۱۸، بالغ بر ۴۰۰ میلیون دلار است.
    فیفا روز گذشته اعلام کرد، هریک از ۳۲ تیم حاضر در جام جهانی ۲۰۱۸ مبلغ ۸ میلیون دلار پاداش دریافت خواهند کرد. این در حالی است که در آمد فیفا نسبت به جام جهانی قبل افزایش داشته است.

    سه سال قبل، قهرمان جام جهانی ۲۰۱۴ یعنی آلمان، مبلغ ۳۵ میلیون دلار را به عنوان جایزه از آن خود کرد و نایب قهرمان آن تورنمنت یعنی آرژانتین ۲۵ میلیون دلار جایزه گرفت. اما به نظر می رسد با توجه به افزایش درآمد فیفا در جام جهانی ۲۰۱۸، به این مبالغ ۳ میلیون دلار نیز اضافه خواهد شد.
    در نشست شورای عالی فیفا با مسئولین برگزار کننده جام جهانی مقرر شد تیم های سوم و چهارم نیز به ترتیب ۲۴ و ۲۲ میلیون دلار جایزه دریافت کنند. و تیم هایی که به جمع هشت تیم برتر رسیده اند نیز هریک ۱۶ میلیون دلار دریافتی داشته باشند و تیم هایی که در مرحله یک شانزدهم حذف شوند نیز ۱۲ میلیون دلار پاداش دریافت خوهند کرد.
    علاوه بر این، تیم ها مبلغ ۱٫۵ میلیون دلار نیز برای آماده سازی خود برای حضور در جام جهانی دریافت خواهند کرد.
    ضمن اینکه روز گذشته، فیفا توانست مبلغ ۱۰۰ میلیون دلار از دارایی های برزیل، میزبان قبلی جام جهانی را که به دلیل فشاد مالی در فیفا مسدود شده بود آزاد کند.
    https://dropball.ir/%D8%A7%D8%B9%D9%...7%D8%B6%D8%B1/
  3. #3
    تاریخ عضویت
    2018/04/10
    نوشته ها
    2,850
    20
    مدیر بخش
    جام جهانی برای روسیه چقدر درآمد دارد؟


    سازمان‌دهندگان مسابقات جام جهانی فوتبال پیش‌بینی کرده اند که این مسابقات در مجموع نزدیک به 31 میلیارد دلار به اقتصاد روسیه کمک می کند.

    العالم - اروپا
    طبق گزارشی جدید درباره تاثیر اقتصادی مسابقات جام جهانی، رشد تولید ناخالص داخلی روسیه می تواند در یک بازه 10 ساله از 2013 تا 2023 به 26 تا 30.8 میلیارد دلار برسد.
    در این زمینه رشد گردشگری و مخارج گسترده در زمینه ساخت و ساز تاثیرگذار است.
    به گزارش آسوشیتدپرس از مسکو، در ادامه این گزارش نوشته شده است مجموع مخارج برای مسابقات جام جهانی به 11 میلیارد دلار خواهد رسید که البته این مبلغ شامل برخی از زیرساختها و استادیومهای جدید پر هزینه نمی شود. همچنین حدود 220 هزار فرصت شغلی ایجاد شده است.
    جام جهانی برای روسیه چقدر درآمد دارد؟
  4. #4
    تاریخ عضویت
    2018/04/10
    نوشته ها
    2,850
    20
    مدیر بخش
    فیفا 400 میلیون دلار بین 32 تیم حاضر در جام جهانی 2018 روسیه توزیع می‌کند


    طرفداری - با تصویب سران فیفا، این نهاد برای جام جهانی 2018 روسیه، 400 میلیون دلار میان 32 تیم ملی حاضردر این تورنمنت توزیع خواهد کرد. هر کشوری که در جام جهانی روسیه حاضر باشد، حداقل 9.5 میلیون دلار به جیب خواهد زد. به گزارش goal، نشست اعضا و مدیران فیفا امروز در کلکته هند برگزار و تصمیمات مهمی در آن گرفته شد. از جمله میزان و نحوه توزیع پاداش تیم‌های حاضر در جام جهانی روسیه. طبق چیزی که به تصویب رسید، به هر تیمی که در مرحله گروهی حاضر باشد، 8 میلیون دلار تعلق می‌گیرد. 1.5 میلیون دلار نیز به همه تیم‌ها برای جبران هزینه‌های آماده سازی تیم پرداخت می‌شود. این یعنی هر تیمی از جمله ایران حداقل 9.5 میلیون دلار از حضور در جام جهانی به جیب خواهد زد. طبق تصویبات امروز، 90 میلیون دلار میان سه تیم نخست تورنمنت تقسیم می‌شود. 38 میلیون دلار به قهرمان، 28 میلیون دلار به نایب قهرمان و 24 میلیون دلار نیز به تیم سوم تعلق خواهد گرفت. همچنین 209 میلیون دلار نیز میان باشگاه‌هایی که بازیکنانشان در قالب تیم‌های ملی در جام جهانی حاضر خواهند بود، تقسیم خواهد شد. 134 میلیون دلار نیز برای جبران مصدومیت‌ها و اتفاقات احتمالی که برای بازیکنان در طول تورنمت رخ می‌دهد و فیفا برای جبران خسارت ناشی از آن به باشگاهی که بازیکن در آن عضویت دارد، پرداخت خواهد کرد، در نظر گرفته شده است. مجموعا فیفا 791 میلیون دلار در جام جهانی توزیع می‌کند. 40 درصد بیشتر از مبلغی که در جام جهانی برزیل توزیع شد.
    https://www.tarafdari.com/%D8%AE%D8%...6%D8%AF?page=1
  5. #5
    تاریخ عضویت
    2018/04/10
    نوشته ها
    2,850
    20
    مدیر بخش
    درآمد میلیاردی جام جهانی در انتظار باشگاه های ایرانی




    براساس مصوبه جدید کمیته برگزاری جام جهانی 2018 در فیفا پاداش بازیکنان حاضر در این تورنمنت نسبت به دوره قبل سه برابر شد.
    به گزارش خبرورزشی، فیفا اعلام کرد هر باشگاهی که بازیکنانش همراه با تیم های ملی حاضر در جام جهانی حضور داشته باشد به ازای هر روز حضور در روسیه مبلغی در حدود 8500 دلار دریافت خواهد کرد که این رقم از دو هفته قبل از آغاز جام تا روزی که این بازیکنان با تیم ملی در تورنمنت حضور داشته باشند، محاسبه خواهد شد.
    به این ترتیب اگر مرحله گروهی این رقابت ها را 11 روز در نظر بگیریم با دو هفته ای که فیفا قبل از مسابقات در نظر گرفته به صورت میانگین هر بازیکن حاضر در جام جهانی رقمی در حدود 212 هزار دلار دریافت خواهد کرد که رقم چشمگیر و قابل توجهی را نصیب باشگاه ها خواهد کرد، از جمله برای باشگاه های ایرانی که منبع درآمدی چندانی در فوتبال ایران ندارند.
    212 هزار دلار بر حسب پول رایج ایران تا امروز درآمدی نزدیک به یک میلیارد تومان برای هر بازیکن را در پی خواهد داشت که اگر باشگاهی ایرانی بتواند دو تا سه سهمیه در لیست نهایی تیم ملی داشته باشد حداقل دو تا سه میلیارد از بودجه مورد نیاز خود برای فصل آتی را تامین کرده است از همین رو باشگاه ها باید امیدوار به تصمیم نهایی کی روش باشند تا سهمیه بیشتری از آنها در فهرست نهایی خود قرار دهد.
    پاداشی که فیفا برای جام جهانی 2018 در نظر گرفته سه برابر پاداش دوره قبل جام جهانی در سال 2014 برزیل است که این تصمیم مورد توجه باشگاه های اروپایی نیز قرار گرفته است تا جایی که باشگاه های طرف قرارداد با لژیونرهای ایرانی روی این پاداش در قراردادهای خود حساب خاصی باز کرده اند.
    درآمد میلیاردی جام جهانی در انتظار باشگاه های ایرانی | روزنامه خبرورزشی
  6. #6
    تاریخ عضویت
    2018/04/10
    نوشته ها
    2,850
    20
    مدیر بخش
    روسیه چه مقدار در جام جهانی 2018 کسب درآمد خواهد نمود؟



    مبلغ 867 میلیارد روبل (معادل 13 میلیارد و 984 میلیون دلار)- تاثیر برگزاري جام جهانی 2018 روسيه، در تولید ناخالص داخلی در بازه زمانی سال 2013 تا 2020 در روسيه مي باشد. تعداد 220 هزار شغل جديد در طي این سالها ايجاد مي شود. مبلغ 150 تا 210 میلیارد روبل (2میلیارد و 420 میلیون تا 3 میلیارد و 387 میلیون دلار)- تأثیر سالانه بر تولید ناخالص داخلی در طي سال های 2013 تا2020 براي هر سال است. از سوي ديگر، مبلغ 150 میلیارد روبل (معادل 2 میلیارد و 420 میلیون دلار) مالیات اضافی در بودجه فدرال و منطقه ای در خصوص آماده سازی و برگزاری جام جهانی 2018 در بازه زمانی 2013 تا 2018 تعيين شده است.
    الکسي سورکين، مدیر کل کمیته برگزاری جام جهاني روسیه 2018، در مصاحبه اخير خود در خصوص آمادگی روسیه برای برگزاري مسابقات، نحوه مديريت طرفداران و تاثير مالي و معيشتي برگزاري جام جهاني در روسيه اظهار نظر نمود. سورکين گفت، «تاثیر جام جهانی در زمینه های اقتصادی و اجتماعی در روسيه بسيار قابل توجه است. ما تمام اسناد را بررسي نموديم، ما کلیه ارقام و شاخص ها را مورد بررسي قرار داديم. در ابتدا، مبلغ هزینه های جام جهانی بيشتر از انتظار ما بود. اما ما تصمیم گرفتیم استادیوم های «اسپارتاکوس» و «زنيت» را از محاسبات هزينه هاي جام جهاني جدا کنيم، چون هزينه اين استاديوم ها متوجه باشگاه خصوصي آنها بود.
    اگر ما در مورد تاثیر اقتصادی جام جهاني بر روسيه صحبت کنیم، باید آن را به دو مرحله تقسیم کنیم. در مرحله اول مي بايست تاثير برگزاري جام جهاني از سال 2013 تا 2018 را در نظر بگيريم. ما هزینه های عملیاتی را بررسی کردیم، سعی کردیم درآمد گردشگری را پیش بینی کنیم. مبلغ هزینه کل جام جهانی 2018 در این دوره یک درصد از تولید ناخالص داخلی (تولید ناخالص داخلی کل کشور) در سال بود. اگر تاثیر اقتصادی بلندمدت را در نظر بگيريم، یک محرک قدرتمند برای رشد کشور خواهيم داشت.
    اگر ما در مورد نفوذ اجتماعی صحبت کنیم، کیفیت زندگی شهروندان روسيه، زیرساخت های پزشکی و شهرها بهبود يافته است. ما 116 بیمارستان اختصاصي بنا نموديم. از سوي ديگر، توسعه فرهنگي و ورزش از تاثيرات جام جهاني است. پس از دریافت حق میزبانی این تورنمنت، اقتصاد کشور بهبود يافت.
    - چند طرفدار خارجی از روسیه بازدید خواهد کرد؟
    - انتظار می رود که حدود 500 هزار گردشگر و طرفدار فوتبال، توريست خارجی به روسیه سفر کنند.
    آیا شما از طرفداران متعصب فوتبال از آلمان نمي ترسيد؟
    - ما امیدواریم که همه هواداران واقعی آلمان به روسيه سفر کنند. ما برای برقراری امنیت با مقامات دولتي، جلسات متعددي داشتيم. ما همه اطلاعات لازم طرفداران فوتبال در جهان را در اختيار نداريم. اما ما یک سیستم امنیتی جهانی داریم. ما همچنین با همکاران بین المللی خود در ارتباط مستقيم هستيم.
    - آیا مقررات خاصي براي طرفداران روسی وجود دارد؟
    - گفتگوهای تفسیری و توجيه کننده با طرفداران تيم ملي روسيه، توسط سازمان های اجرای قانون انجام شده است. ما یک بروشور ویژه براي قوانين طرفداران در استادیوم ها، و لیستی از موارد ممنوعه آماده کرديم.
    - روسيه تا چه ميزان آمادگي برگزاري جام جهانی را دارد؟
    - تا آغاز جام جهاني 50 روز باقي مانده است. ما ظرفیت استادیوم ها را در مسابقات مقدماتي افزایش داديم. کل زیرساخت ها، تقریبا آماده است. روسيه اکنون آماده برگزاري جام جهاني است.
    منبع خبر: خبرگزاری اسپرت اکسپرس
    http://ruscul.com/news/news_item.asp?NewsID=956


  7. #7
    تاریخ عضویت
    2018/04/10
    نوشته ها
    2,850
    20
    مدیر بخش
    سهم میلیاردی باشگاه‌ها از حضور تیم ملی در جام جهانی ۲۰۱۸؛ پول چشمگیر در انتظار پرسپولیس و استقلال

    به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، از صعود به جام جهانی 2018 روسیه، سودی نصیب فوتبال ایران خواهد شد که می‌تواند بسیاری از مشکلات باشگاه‌ها را حل کند، آن هم باشگاه‌هایی که در یک سال اخیر حسابی با مشکلات مالی و بدهی‌های سنگین بعضاً میلیاردی مواجه بودند. فیفا علاوه بر پرداخت پاداش به فدراسیون تیم‌هایی که به جام جهانی صعود کرده‌اند، پاداشی هم برای باشگاه‌ها در نظر می‌گیرد. آن دسته از باشگاه‌هایی که در جام جهانی بازیکن داشته باشند، بابت حضور بازیکنان‌شان در جام جهانی پاداش دریافت می‌کنند و مجموع این پاداش 209 میلیون دلار (حدود 900 میلیارد تومان) است.
    امیر صدیقی، کارشناس بین‌الملل و حقوق ورزش در این خصوص به خبرنگار خبرگزاری تسنیم گفت: فیفا پاداش 209 میلیاردی خود را بین باشگاه‌های تمام بازیکنان 32 تیم حاضر در جام جهانی تقسیم می‌کند، به این ترتیب که عضویت هر بازیکن حاضر در جام جهانی، در باشگاه‌های دو سال اخیر او بررسی می‌شود و به مدت زمان حضورش در هر باشگاه، این پاداش به باشگاه‌ها تعلق می‌گیرد. هر کدام از 32 تیم جام جهانی می‌توانند 23 بازیکن داشته باشند که در مجموع باشگاه‌های 736 بازیکن از پاداش 209 میلیون دلاری منتفع خواهند شد. فیفا این مبلغ را بین تعداد بازیکنان و تعداد روزهایی که تیم‌ها درگیر مسابقات جام جهانی هستند (شامل روزهای فیفا پیش از جام جهانی و زمان برگزاری مسابقات) تقسیم کرده که به این ترتیب باشگاه‌ها به‌ازای هر بازیکنی که در جام جهانی داشته باشند، برای هر روز 8 هزار و 530 دلار دریافت می‌کنند. زمان محاسبه‌شده نیز از دو هفته پیش از شروع جام جهانی تا یک روز پس از حضور هر بازیکن در جام جهانی است.وی افزود: به این ترتیب اگر تیم ایران فقط در مرحله گروهی حضور داشته باشد و حتی به مرحله حذفی هم راه پیدا نکند، 26 روز درگیر مسابقات جام جهانی خواهد بود، با این حساب فیفا بابت هر بازیکن 221 هزار و 780 دلار به باشگاه‌هایی که آنها را در اختیار داشته باشند پاداش پرداخت می‌کند. هر تیمی که بیشتر در جام جهانی حضور داشته باشد، پاداش بیشتری نصیب باشگاه‌هایی می‌شود که در آن تیم بازیکن ملی‌پوش دارند، یعنی اگر تیم ملی ایران موفق به صعود از گروه خود شود، هر باشگاه بابت هر بازیکن بیشتر از 221 هزار و 780 دلار می‌گیرد و سود بیشتری هم از صعود تیم ملی نصیب باشگاه‌ها می‌شود.

    با توجه به اینکه پرسپولیس و استقلال بیشترین ملی‌پوشان را در اردوهای اخیر تیم ملی داشته‌اند و شانس بیشتری هم برای حضور در جام جهانی دارند، انتظار می‌رود که پاداش میلیون دلاری در انتظار این دو باشگاه باشد، به‌طور مثال از پرسپولیس نفراتی چون علیرضا بیرانوند، سیدجلال حسینی، وحید امیری، محمد انصاری، کمال کامیابی‌نیا و... در تیم ملی حضور دارند. همچنین مهدی طارمی که به‌تازگی راهی الغرافه شده یا حتی رامین رضاییان که از پرسپولیس به اوستنده رفت، اگر در جام جهانی در لیست 23نفره تیم ملی باشند، بخشی از پاداش حضور آنها در جام جهانی به باشگاه پرسپولیس می‌رسد. استقلال نیز با داشتن بازیکنانی چون امید ابراهیمی، وریا غفوری، سیدحسین حسینی و ... می‌تواند سهم زیادی از پاداش متعلق به باشگاه‌های ایرانی را برای خود کند.صدیقی در این خصوص به تسنیم گفت: شرایط به این ترتیب است که فیفا سابقه دو سال پیش از جام جهانی بازیکنان را بررسی می‌کند و به‌میزان حضور آنها در هر باشگاه پاداش می‌دهد، به‌طور مثال بخش اعظمی از پاداشی که بابت حضور طارمی در جام جهانی از سوی فیفا پرداخت می‌شود به پرسپولیس می‌رسد و مبلغ زیادی نصیب الغرافه نخواهد شد. اگر به این شکل میزان پاداش‌ها را محاسبه کنیم، پیش‌بینی می‌شود دو باشگاه پرسپولیس و استقلال به‌دلیل داشتن تعداد بیشتری ملی‌پوش در جام جهانی، عددی حدود یک‌میلیون دلار پاداش از فیفا دریافت کنند.اگر تیم ملی ایران فقط در مرحله گروهی جام جهانی حضور داشته باشد، مبلغی حدود 5 میلیون و 100 هزار دلار (حدود 22 میلیارد تومان) به باشگاه‌هایی تعلق می‌گیرد که در جام جهانی بازیکن دارند. از طرفی کارلوس کی‌روش اعلام کرده حدود 50 درصد بازیکنانی که به جام جهانی خواهد برد لژیونر هستند و حدود 50 درصد هم از بازیکنان داخلی استفاده خواهد کرد، از همین‌رو پیش‌بینی می‌شود مبلغی حدود 2.5 میلیون دلار (حدود 11 میلیارد) پول به باشگاه‌های ایرانی تزریق شود که مبلغ قابل توجهی است و اگر صرف باشگاه‌ها شود، می‌تواند مشکلات زیادی را حل کند. حالا هر باشگاهی که ملی‌پوشان بیشتری در تیم ملی داشته باشد، مسلماً میزان پاداشی هم که دریافت می‌کند، بیشتر خواهد شد. این کارشناس بین‌الملل و حقوق ورزش در این خصوص اظهار داشت: باشگاه‌ها باید سعى کنند شرایط بهترى براى بازیکنان‌شان ایجاد کرده تا از باشگاه آنها تعداد بیشترى در تیم ملى حضور داشته باشند، به این ترتیب از حضور تیم ملی در جام جهانی سود بیشتری نصیب آنها می‌شود.
    https://www.tasnimnews.com/fa/news/1...9%84?ref=vista
  8. #8
    تاریخ عضویت
    2018/04/10
    نوشته ها
    2,850
    20
    مدیر بخش
    درآمد باشگاه ها از بازیکنان حاضر در جام جهانی روسیه چقدر است؟

    محاسبات فیفا نشان می دهد حضور هر بازیکن در جام جهانی حداقل 130 هزار دلار آمریکا برای باشگاه مربوطه درآمدزایی دارد.

    بر اساس محاسبات فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) تعهد و همکاری یک باشگاه در طول آماده سازی تیم های ملی درآمد خوبی را نصیب باشگاه ها می کند.
    بر اساس این محاسبات هر بازیکنی که توسط کارلوس کی روش در فهرست نهایی تیم ملی فوتبال ایران قرار بگیرد به ازای هر روز 8530 دلار و به عبارتی تا پایان مرحله گروهی 130 هزار دلار برای باشگاه مربوطه درآمد به همراه خواهد داشت.
    برای مثال، محاسبه درآمد کسب شده توسط یک باشگاه بابت حضور بازیکنان در تیم ملی در طول جام جهانی:
    یک بازیکن 130 هزار دلار
    دو بازیکن 260 هزار دلار
    سه بازیکن 390 هزار دلار
    چهار بازیکن 520 هزار دلار
    پنج بازیکن 650 هزار دلار



    جام جهانی فوتبال 2018 بیست و یکمین دورهٔ جام جهانی فوتبال است که از 14 ژوئن 2018 تا 15 ژوئیه 2018 در کشور روسیه برگزار خواهد شد. حق امتیاز این مسابقات در تاریخ 2 دسامبر 2010 به روسیه اهدا شد. این اولین جام جهانی در تاریخ است که در اروپای شرقی برگزار می گردد.
    مسابقات نهایی شامل 32 تیم است که 31 تیم آن از طریق مسابقات مقدماتی انتخاب می شوند و یک تیم نیز به عنوان میزبان به صورت خودکار مشخص می شود.
    مجموع بازی های این تورنمنت 64 مسابقه می باشد که در 12 ورزشگاه و 11 شهر برگزار خواهد شد. دیدار فینال این تورنمنت نیز در تاریخ 15 ژوئیه 2018 در ورزشگاه لوژنیکی شهر مسکو برگزار خواهد شد.
    http://namnak.com/%D8%AC%D8%A7%D9%85...6%DB%8C.p66341
  9. #9
    تاریخ عضویت
    2018/04/10
    نوشته ها
    2,850
    20
    مدیر بخش
    روسیه در انتظار درآمد میلیاردی از مسابقات جام جهانی فوتبال


    مرکز آمار روسیه پیش بینی کرده است بیش از ۱.۵ میلیون نفر از هواداران فوتبال از سراسر جهان به این کشور سفر کنند.
    به گزارش ایسنا از لایف رو، مسابقات جام جهانی فوتبال از ۱۴ژوئن تا ۱۵ ژوئیه در ۱۱ شهر روسیه برگزار می‌شود که این کشور از هم اکنون خود را برای استفاده حداکثری از سود هنگفت آن آماده می‌کند. براین اساس هر گردشگر خارجی متوسط ۱۵۰۰ دلار در طول مسابقات فوتبال در روسیه هزینه خواهد کرد که بیش از ۲.۳ میلیارد دلار برای روسها درآمدزایی خواهد داشت و رشد اقتصادی این کشور را یک تا دو درصد افزایش خواهد داد. همچنین پرداخت‌های غیر نقدی با استفاده از کارت‌های اعتباری و سیستم‌های پرداخت آنلاین نیز بیش از ۴۰ درصد رشد خواهد داشت. با این حال جام جهانی فوتبال اقتصاد روسیه را با تورم مواجه خواهد کرد که به گفته کارشناسان حداقل بیش از ۲.۵ درصد افزایش قیمت‌ها را به همراه خواهد داشت. از سوی دیگر برخی مطالعات موسسه اقتصادی مککنزی نشان می‌دهد که سود نهایی روسیه از جام جهانی فوتبال ۲۰۱۸ بیش از ۸۲۰ میلیارد روبل (۱۳ میلیارد دلار) خواهد بود.
    https://www.isna.ir/news/97030201071...A8%D8%A7%D9%84
  10. #10
    تاریخ عضویت
    2018/04/10
    نوشته ها
    2,850
    20
    مدیر بخش
    سهم مالی باشگاه های فوتبال از حضور ملی پوشان ایرانی در جام جهانی
    به گزارش اقتصاد نیوز و به نقل از خبرگزاری مهر، لیست 24 نفره تیم ملی فوتبال ایران پیش از سفر به ترکیه، یونان و روسیه و حضور در جام جهانی دیروز اعلام شد. قرار است از این لیست هم یک بازیکن دیگر بعد از اردوهای پیش رو خط بخورد و 23 بازیکن نهایی راهی جام جهانی شوند. طبق قوانین فیفا، باشگاه های فوتبال از حضور بازیکنانشان در جام جهانی درآمد خواهند داشت و این درآمد به نسبت تعداد بازیکنان باشگاه ها در جام جهانی متغیر است. بر اساس مطلبی که چند ماه پیش روی خروجی سایت فدراسیون فوتبال قرار گرفت، هر بازیکن به ازای هر روز حضور در جام جهانی 8 هزار و 530 دلار دریافت می کند. به عبارتی یک بازیکن تا پایان مرحله گروهی 130 هزار دلار برای باشگاهش درآمد خواهد داشت. این میزان درآمد برای باشگاهی با دو بازیکن به 260، سه بازیکن به 390، چهار بازیکن 520 و پنج بازیکن 650 هزار دلار افزایش می یابد. به این ترتیب و بدون احتساب یک بازیکن خط خورده دیگر از لیست تیم ملی ایران طی روزهای آینده از یک سو و بالا نرفتن تیم ملی از مرحله گروهی جام جهانی از سوی دیگر، باشگاه استقلال با 4 بازیکن درآمدی 520 هزار دلاری در جام جهانی خواهد داشت. در صورتی که بازیکنی از استقلال از لیست نهایی خط بخورد، درآمد استقلال 390 هزار دلار خواهد بود. درآمد باشگاه پرسپولیس در نگاه اول و با حضور علیرضا بیرانوند و وحید امیری 260 هزار دلار است اما از آنجا که در قرارداد انتقال مهدی طارمی به باشگاه الغرافه قطر قید شده است درآمد جام جهانی این بازیکن به پرسپولیس برسد، با این حساب پرسپولیس از فیفا 390 هزار دلار دریافت خواهد کرد. سهم باشگاه ها از بازیکنانشان در تیم ملی و درآمدشان به این ترتیب است: پدیده: خانزاده، 130 هزار دلار ذوب آهن: رشید مظاهری، 130 هزار دلار سایپا: علی قلی زاده و مهدی ترابی، 260 هزار دلار پرسپولیس: علیرضا بیرانوند، وحید امیری و مهدی طارمی، 390 هزار دلار استقلال: روزبه چشمی، امید ابراهیمی، پژمان منتظری و سیدمجید حسینی، 560 هزار دلار ماریتیمو پرتغال: امیر عابدزاده، 130 هزار دلار اخمت گروژنی: میلاد محمدی، 130 هزار دلار السد قطر: مرتضی پورعلی گنجی، 130 هزار دلار اوستنده بلژیک: رامین رضاییان، 130 هزار دلار المپیاکوس یونان: احسان حاج صفی و کریم انصاریفرد، 260 هزار دلار آ ا ک یونان: مسعود شجاعی، 130 هزار دلار آلکمار هلند: علیرضا جهانبخش، 130 هزار دلار ناتینگهام انگلیس: اشکان دژاگه، 130 هزار دلار روبین کازان روسیه: سردار آزمون، 130 هزار دلار هیرونوین هلند: رضا قوچان نژاد، 130 هزار دلار اوسترشوند: سامان قدوس، 130 هزار دلار روستوف روسیه: سعید عزت اللهی، 130 هزار دلار
    مخبر - 1397/02/31 - سهم مالی باشگاه های فوتبال از حضور ملی پوشان ایرانی در جام جهانی
+ پاسخ به موضوع
صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 13

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش