ورود به سایت ثبت نام در سایت فراموشی کلمه عبور
نام کاربری در این سایت می تواند هم فارسی باشد و هم انگلیسی





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





+ پاسخ به موضوع
صفحه 3 از 3 نخست 123
نمایش نتایج: از 21 به 26 از 26
  1. #21
    تاریخ عضویت
    2018/04/10
    نوشته ها
    2,850
    20
    مدیر بخش
    هوش مصنوعی دقیقا چیست؟

    فناوری هوش مصنوعی، در زمینه‌های بسیاری در حال رشد است و علاوه بر گوشی‌های هوشمند، در حوزه‌هایی که هیچکس تصور آن را نمیکرد، گسترش یافته و شاید همین موضوع اتحادیه جهانی مخابرات را بر آن داشت تا شعار امسال روز جهانی ارتباطات را به این موضوع اختصاص دهد.
    به گزارش سیناپرس به نقل از پایگاه خبری تیک،صنعت ارتباطات حدود ۱۵۰ سال پیش با تلگراف آغاز شد و پس از آن تلفن برای مدت زمان زیادی وظیفه برقراری ارتباط بین افراد را برعهده داشت و البته در این سال‌ها، پیام‌ها از حالت متنی و صوتی به تصویری تبدیل شده‌اند. از طرفی عمر گوشی‌ همراه به کمتر از ۳ دهه می‌رسد و موبایل‌های امروزی با سیستم‌های عامل هوشمند، حتی عمری کمتر از ۱۰ سال دارند. اما اکنون دیگر ارتباطات به تلفن و اینترنت هم محدود نمی‌شود و فناوری‌هایی مانند نسل پنجم اینترنت و هوش مصنوعی پا به عرصه گذاشته‌اند که صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات را دگرگون کرده‌اند.
    روز جهانی جامعه اطلاعاتی و مخابرات، ۱۷ می (۲۷ اردیبهشت‌ماه) است که اتحادیه جهانی مخابرات همه‌ساله، با انتخاب یک شعار راهبردی، این روز را گرامی می‌دارد و تمامی کشورهای عضو این اتحادیه بر پایه این شعار، برنامه‌های یک‌ساله خود را در حوزه ICT تعیین می‌کنند. این اتحادیه، شعار امسال روز جهانی ارتباطات را فعال کردن استفاده مثبت از هوش مصنوعی برای همه اعلام کرده است.
    بر اساس اطلاعیه ITU، در سال‌های اخیر پیشرفت‌های قابل‌توجهی در فن‌آوری هوش مصنوعی وجود داشته که با پیشرفت‌های شگرف در زمینه‌های مشارکت مانند کلان‌داده، یادگیری ماشین، توان محاسباتی، ظرفیت ذخیره‌سازی و محاسبات ابری در میان افراد دیگر امکان‌پذیر شده است.
    فن‌آوری‌های مبتنی بر هوش مصنوعی در حال حاضر به‌عنوان جزء کلیدی ابزارهای فعالانه و برنامه‌های کاربردی برای کمک به مردم برای هدایت زندگی بهتر با بهبود بهداشت، آموزش، امور مالی، کشاورزی، حمل‌ونقل و طیف گسترده‌ای از خدمات دیگر در حال ظهور هستند. موضوع شعار امسال روز جهانی مخابرات (WTISD-۲۰۱۸) به سازمان ITU و سایر ذی‌نفعان کلیدی اجازه می‌دهد تا بر فرصت‌هایی برای چگونگی تسریع پیشرفت هوش مصنوعی تا سال ۲۰۳۰، تمرکز کنند. ماشین‌هایی با تفکر هوشمندانه
    در حالی که ماشین‌ها و کامپیوترها از ابتدا برای کاهش کارهای دستی و کارآمدتر وظایف اختراع شدند، امروزه به مرحله‌ای رسیدیم که تقریبا همه‌ی افراد به تکنولوژی دسترسی دارند و در شرایطی هستیم که از تکنولوژی در راستای بهره‌گیری از هوش مصنوعی استفاده می‌شود. در حالی که تا کنون، ماشین‌ها همان کاری را که از طرف انسان‌ها به آنها گفته می‌شد، انجام می‌دادند، هدف هوش مصنوعی این است که به ماشین‌ها یاد بدهد همانند انسان‌ها تفکر هوشمندانه داشته باشند.
    در حال حاضر شرکت‌های بزرگ فناوری از جمله گوگل، مایکروسافت، آی‌بی‌ام و سایر های‌تک‌ها، از هوش مصنوعی استفاده زیادی کرده و با این فناوری نسبتا نوین، تغییراتی انقلابی را ایجاد کرده‌اند. البته استفاده از هوش مصنوعی به حوزه فناوری محدود نمی‌شود و در زمینه‌های روزنامه‌نگاری، سرگرمی، بهداشت و درمان، اتومبیل‌ها، خرده‌فروشی، بانکداری و مالی، لوازم خانگی استفاده می‌شود و البته شاید اکنون کاربردی‌ترین استفاده از هوش مصنوعی که ارتباط هر روزه با مردم دارد، گوشی‌های هوشمند باشد.
    استفاده از هوش مصنوعی در صنعت سرگرمی نیز بسیار محبوب است؛ ما چه در حوزه بازی‌های ویدیویی و چه در اپلیکیشن‌های موسیقی با این مفهوم آشنا هستیم. ایده استفاده از هوش مصنوعی در بازی‌ها جدید نیست و از همان ابتدا مورد استفاده قرار می‌گرفته و به تدریج رشد کرده است. در موسیقی و فیلم نیز همین‌طور است، به کاربران توصیه می‌شود به تماشای فیلم‌ها و گوش دادن موسیقی‌هایی بپردازند که به صورت خلاقانه و بر اساس تصمیماتی که آن‌ها در گذشته گرفته‌اند، ایجاد شده‌ است.
    همچنین با معرفی فروشگاه‌های آنلاین خرده‌فروشی، مردم چنان به خریدهای آنلاین رو آورده‌ و به آن عادت کرده‌اند که این خریدها اکنون در اوج خود قرار دارد. این وب‌سایت‌ها همچنین از روش‌های هوش مصنوعی استفاده می‌کنند، مانند توصیه به مشتریان برای خرید برخی از محصولات با توجه به محصولاتی که قبلا خرید کرده‌اند و یا محصولاتی که در جست‌وجوی آن بوده‌اند. راه دیگر نیز تهیه‌ی ربات‌های آنلاین گفت‌وگو است که به مشتریان راهنمایی می‌دهند و یا به حل مسائل مطرح‌شده می‌پردازند.
    وب‌سایت‌های متعددی به مشتریان خود پیشنهاد می‌دهند در صورت درخواست یا شکایت، با نماینده وب‌سایت گفت‌وگو کنند. با این حال، اغلب اوقات این نماینده‌ها انسان نیستند؛ در عوض، روبات‌های گفت‌وگویی هستند که برای پاسخگویی و استخراج دانش مورد نیاز وب‌سایت آموزش دیده‌اند و این اطلاعات را به مشتری عرضه می‌کنند. این ربات‌ها با تمرکز بر کلمات کلیدی از پردازش زبان طبیعی بهره می‌برند تا درخواست مشتری را تفسیر کرده و سپس در پاسخ، اطلاعات مورد نیاز مشتری را به دست می‌دهند.
    یکی دیگر از موارد استفاده از هوش مصنوعی، وسایل نقلیه‌ی بدون راننده‌ی شرکت‌های گوگل و تسلاست. استفاده از هوش مصنوعی در این فضا برای پارک خودکار، تشخیص تصادف، نظارت بر محدوده‌ی دید، شناخت صدا و یا جهت‌یابی مانند این است که ماشین مثل یک دستیار برای راننده عمل کند و روش‌های مختلف رانندگی ایمن را آموزش دهد.

    هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء
    در هر حال تمامی دستگاه‌های هوشمند و ابزارهای مورد استفاده در زندگی روزانه ما که از فناوری اینترنت اشیاء بهره‌ می‌برند، هوش مصنوعی را نیز مورد استفاده قرار می‌دهند برای مثال در مورد وسایل الکترونیکی، ترموستات و لامپ‌های هوشمند به نحو جالبی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند. هوش مصنوعی می‌تواند درجه حرارت خانه شما را در ساعات مختلف شبانه‌روز، همان‌طور که می‌خواهید تنظیم کند. به همین ترتیب، روشنایی خانه‌ی‌ کاربر می‌تواند به همان‌ اندازه که در زمان‌های مختلف روز ترجیح می‌دهد، متناسب با تاریکی و روشنایی خانه تغییر پیدا کند.
    در گوشی‌های هوشمند هم، دستیارهای شخصی مجازی هستند که از هوش مصنوعی بهره‌ می‌برند. سیری، کورتانا و گوگل‌ نو دستیارهای دیجیتالی بسیار معمولی هستند که در تلفن‌های آی اواس، اندروید و ویندوز یافت می‌شوند و می‌توانند به سوالاتی که کاربر از آن‌ها می‌پرسد، پاسخ دهند. این برنامه‌ها اطلاعات را جمع‌آوری می‌کنند تا بتوانند سوالی که توسط کاربر پرسیده می‌شود را تفسیر کرده و سپس داده‌های مورد نیاز کاربران متناسب با ترجیحشان، در اختیار قرار دهند.
    اکنون هوش مصنوعی تقریبا در تمام زمینه‌های مرتبط با فناوری در حال رشد است و حتی به حوزه‌هایی که ممکن است کسی تصور نمی‌کرده نیز راه یافته است. هوش مصنوعی با قابلیت تقلید از هوش انسانی حتی قادر است به ماشین‌های سوپرهوشمندی تبدیل شود که باهوش‌تر از انسان هستند. با وجود این، نمی‌توان انکار کرد که استفاده از این فناوری تا حد زیادی زندگی را برای انسان‌ها تسهیل کرده و شاید به همین دلیل هم اتحادیه جهانی مخابرات، به استفاده مثبت از هوش مصنوعی برای همه تاکید کرده است.
    https://sinapress.ir/news/78610/%D9%...B3%D8%AA%D8%9F
  2. #22
    تاریخ عضویت
    2018/04/10
    نوشته ها
    2,850
    20
    مدیر بخش
    هوش مصنوعی چیست؟

    به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، هوش مصنوعی به هوشی که یک ماشین در شرایط مختلف از خود نشان می‌دهد، گفته می‌شود. به عبارت دیگر هوش مصنوعی به سیستم‌هایی گفته می‌شود که می‌توانند واکنش‌هایی مشابه رفتارهای هوشمند انسانی از جمله درک شرایط پیچیده، شبیه‌سازی فرایندهای تفکری و شیوه‌های استدلالی انسانی و پاسخ موفق به آنها، یادگیری و توانایی کسب دانش و استدلال برای حل مسایل را داشته باشند.
    بطور کلی ماهیت وجودی هوش به مفهوم جمع‌آوری اطلاعات، استقراء و تحلیل تجربیات به منظور رسیدن به دانش یا ارایه تصمیم است.
    در واقع هوش به مفهوم به‌کارگیری تجربه به منظور حل مسائل دریافت شده تلقی می‌شود. هوش مصنوعی علم و مهندسی ایجاد ماشین‌هایی هوشمند با به‌کارگیری از کامپیوتر و الگوگیری از درک هوش انسانی یا حیوانی و نهایتاً دستیابی به مکانیزم هوش مصنوعی در سطح هوش انسانی است.
    http://www.mizanonline.com/fa/news/4...�عی-چیست
  3. #23
    تاریخ عضویت
    2018/04/10
    نوشته ها
    2,850
    20
    مدیر بخش
    هوش مصنوعی چیست؟

    هوش مصنوعی (Artificial Intelligence)، به هوشی که یک ماشین در شرایط مختلف از خود نشان می دهد، گفته می شود. به عبارت ساده تر هر نوع سیستمی که بتواند در پاسخ به شرایط مختلف، رفتارهای هوشمند انسانی، از جمله درک شرایط، استدلال و تصمیم گیری از خود بروز دهد، دارای هوش مصنوعی است.
    با این حال، مبحث «هوش مصنوعی» به اندازه تعریفش ساده به نظر نمی رسد. این که آیا در حقیقت مفهومی به نام «هوش مصنوعی» وجود دارد یا خیر؟ همواره محل منازعات بین محققان و دانشمندان متخصص در این حوزه بوده است.
    تاریخچه هوش مصنوعی

    اولین بار جان مک کارتی (John McCarth) در سال 1956 از واژه هوش مصنوعی استفاده کرد. او هوش مصنوعی را «دانش و مهندسی ساخت ماشین های هوشمند» تعریف کرد.
    اما سه دهه بعد، جان سرل (John Searle) آزمایشی تحت عنوان «اتاق چینی» در سال 1980 انجام داد. او در این آزمایش اضهار می کند: فرض کنید به یک کامپیوتر که بر اساس هوش مصنوعی ساخته شده است، تعدادی کاراکتر چینی به عنوان ورودی بدهیم، کامپیوتر نیز تعداد دیگری کاراکتر به عنوان خروجی ارائه دهد؛ به طوری که یک فرد چینی زبان متقاعد شود که این ماشین یک فرد زنده چینی است.اما اینجا سوال مهمی که مطرح می شود این است که آیا واقعا ماشین زبان چینی می فهمد و یا فقط شبیه سازی از قابلیت چینی صحبت کردن است؟
    سرل برای حالت اول عبارت «هوش مصنوعی قوی» و برای حالت دوم «هوش مصنوعی ضعیف» را به کار برد.به عقیده او، هیچ برنامه ای نمی تواند به کامپیوتر، فهم درک و ذهن انسانی بدهد؛ بنابراین معتقد به هوش مصنوعی قوی نبود.با این حال متخصصین علوم رایانه و هوش مصنوعی، مسئله اتاق چینی را بی ربط به حوزه خود می دانند و چندان اهمیتی به آن نمی دهد. برای آن ها چیزی که اهمیت دارد کار کردن برنامه هایشان بر اساس هوش مصنوعی است و خیلی برایشان فرقی نمی کند که برنامه شان در نتیجه هوش واقعی یا شبیه سازی هوش کار می کند.

    هوش مصنوعی امروز

    امروزه مفهوم هوش مصنوعی در حوزه های زیادی گسترده شده است. از حوزه علوم کامپیوتر گرفته، تا پزشکی، مدیریت ترافیک شهری و بانکداری، همه و همه از هوش مصنوعی استفاده می کنند.

    هوش مصنوعی آینده

    درباره آینده هوش مصنوعی، پیش بینی های زیادی صورت گرفته است. بسیاری از محققان چون ری کرزویل (Ray Kurzweil) پیش بینی کرده اند که تا آینده ای نه چندان دور (کمتر از یک دهه) هوش مصنوعی بر هوش انسانی پیشی بگیرد.
    قطعا هوش مصنوعی ، یکی از حوزه های فعالیت گروه توسعه تکنولوژی آریانا پارسیان خواهد بود.

    هوش مصنوعی چیست؟ - گروه توسعه تکنولوژی آریانا پارسیان
  4. #24
    تاریخ عضویت
    2018/04/10
    نوشته ها
    2,850
    20
    مدیر بخش
    هوش مصنوعی چیست؟

    هوش مصنوعی یکی از مباحثی است، که در علوم فن آوری و رایانه بسیار حائز اهمیت است.

    هر تغییری در هوش مصنوعی میتواند تحولات گسترده ای را در زمینه ی فن آوری اطلاعات به وجود آورد.

    هوش مصنوعی در حقیقت شاخه ای از علوم کامپیوتر است که هدفش هوشمند سازی ماشین است.

    در قدم اول مفهوم هوشمندی را بررسی خواهیم کرد.

    منطق

    تحلیل

    استدلال

    تصمیم گیری از جمله توانایی هایی هستند که شما به عنوان یک انسان از آنها استفاده می کنید.

    و این ها دقیقا همان مفهوم هوشمندی است و اگر این قابلیت ها را در کامپیوتر هم ایجاد کنیم

    به ماشین هوشمند دست یافته ایم.

    تاریخچه هوش مصنوعی

    مسلماً هوش مصنوعی مربوط به قرن حاضر نمی شود و از گذشته این مسأله مطرح شده است.

    در واقع هوش مصنوعی از این منظر یکی از غنی ترین تاریخ ها را دارد، منتها در حد تخیلات و قصه ها

    ماشین ها و مخلوقات مصنوعی با شعور، نخستین بار در افسانه های یونان باستان مطرح شدند.

    از طرف دیگر فیلسوف ها و ریاضی دان ها از مدت ها پیش مباحث مربوط به استدلال و منطق را پیش کشیدند وامروزه این مباحث به صورت

    قرار دادی به رسمیت پذیرفته شده است این گونه منطق ها اساس کامپیوتر های دیجیتال و برنامه پذیر شده اند آلن تورینگ شخصی بود که نقش

    اساسی و کلیدی در این مورد داشت.

    تئوری تورینگ

    تئوری تورینگ در واقع بر مبنای این بود که ما می توانیم با استفاده از نشانه ها و اعدادی مثل ۰ و ۱ هر استدلال ریاضی ای را در کامپیوتر پیاده کنیم.

    همزمان با این نظریه کشف های جدیدی در زمینه ی عصب شناسی،نظریه اطلاعات و فرمانشناسی به وقوع پیوسته بود.

    این پیشرفت ها زمینه الهام بخشی برای گروه کوچکی از پژوهشگران شد تا به طور جدی به مسألۀ ساخت یک

    مغز الکترونیکی بپردازند.

    تست تورینگ

    تورینگ در سال ۱۹۵۰، مقاله ای در ارتباط با هوش مصنوعی منتشر کرد، که بعدها به تست تورینگ مشهور شد.

    در این مقاله آمده بود که، اگر فردی از پشت یک دیوار یا هر شیء جدا کننده ای با رایانه ای مکالمۀ کتبی داشته باشد و نداند که

    طرف مقابلش انسان نیست و تا پایان مکالمه و پس از آن متوجه این موضوع نباشد در آن زمان می توان رایانه را ماشینی هوشمند دانست.

    چرا که توانایی این را داشته که در برابر یک انسان از قدرت استدلال و منطق استفاده کند.

    این تست تورینگ تا حدی توانست هوشمندی این ماشین را توجیه کند اما فقط تا حدی، از آن زمان تا کنون هیچ ماشینی اختراع نشده است که

    توانایی این را داشته باشد تا این تست را با موفقیت بگذراند.

    و اما بعد….

    پس از سالها آزمون و خطا و آزمایشاتی که گاهاً با شکست مواجه می شد در دهه ۱۹۹۰ و نزدیک به قرن بیست و یکم ، موفقیت های خود دست یافت.

    هوش مصنوعی به یکی از بزرگترین موفقیت های خود دست یافت.

    اگرچه چیز هایی پشت پرده ماندند اما هوش مصنوعی در زمینه های مهمی مانند:

    استدلال

    منطق

    داده کاوی

    تشخیص های پزشکی وطیف گسترده ای از تکنولوژی و صنعت به کار گرفته می شد.

    https://saba.host/%D9%87%D9%88%D8%B4-%D9%85%D8%B5%D9%86%D9%88%D8%B9%DB%8C-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D8%9F
  5. #25
    تاریخ عضویت
    2018/04/10
    نوشته ها
    2,850
    20
    مدیر بخش
    هوش مصنوعی چیست؟


    دانش ساخت ماشین‌هایی که توانایی انجام اعمالی که برای آن‌ها معمولاً نیاز به هوش انسان است را هوش مصنوعی (AI: Artificial Intelligence) می‌نامند.
    هوش مصنوعی شاخه‌ای از علوم کامپیوتر است و در چند دهه گذشته در بعضی حوزه‌های محدود دستاوردهای زیادی داشته‌است. در چند سال گذشته با سرعت گرفتن رشد این شاخته از کامپیوتر و وارد شدن آن به محصولات تجاری و همچنین علاقمند شدن مصرف کنندگان به این محصولات علاوه بر ایجاد یک بازار جدید، بسیاری از دانشمندان و اندیشمندان از مخاطرات هوشمند شدن کامپیوترها سخن گفته‌اند.
    هوش مصنوعی تا سال‌ها با تصویری که مردم از روبات‌ها داشتند گره خورده بود اما در یک دهه اخیر کاربردهای غیر سخت‌افزاری هوش مصنوعی در زندگی روزمره بیشتر ملموس شده‌است.
    تاریخچه پیدایش هوش مصنوعی به عنوان یک شاخه از علوم به سال‌های جنگ جهانی دوم و تحقیقات الن تورینگ باز می‌گردد. پایه تحقیقات علمی برروی هوش مصنوعی به سال ۱۹۵۶ و کنفرانس علمی در دانشگاه راتماوث و با حضور چهره‌های جامعه هوش مصنوعی نظیر جان مک‌کارتی، ماروین مینسکی، آلن نیوول و هربرت سایمون بازمی‌گردد.

    هوش چیست؟

    در تعریفی که اکثر دانشمندان بر آن اجماع دارند رفتار ساده انسانی هوشمند و پیچیده‌ترین رفتار یک مورچه یا موریانه غیر هوشمند تلقی می‌شود. تفاوت این دو در چیست؟ مثال ساده برای تعریف این تفاوت در رفتار زنبور هورنت آمریکایی است. وقتی زنبور ماده به کندوی خود غذا می‌آورد آن را در محلی قرار می‌دهد و بعد دوباره از کندو خارج می‌شود تا از نبود حشرات مزاحم مطمئن شود. غیر هوشمند بودن رفتار این موجود زمانی روشن می‌شود که بعد از خروج آن از کندو، غذایی که با خود آورده کمی جابجا شود. در این شرایط حشره دوباره تمام مراحل را تکرار می‌کند و اگر هر بار غذای وی جابجا شود تا ابد این روند را تکرار می‌کند. ساده‌ترین خصوصیت یک ارگانیسم هوشمند قابلیت تطبیق با شرایط جدید است.
    در علوم رفتاری برای هوشمندی جنبه‌های متعددی تعریف شده اما در علوم کامپیوتر و هوش مصنوعی تنها دارا بودن پنج خصوصیت یادگیری، استنتاج، حل مسئله، ادراک و فهم زبان برای هوشمند بودن یک سیستم کافی است.
    در هوش مصنوعی برای ساخت ماشین‌های هوشمند علاوه بر مطالعه این پنج شاخه، از دستاوردهای شاخه‌های دیگر کامپیوتر نظیر پردازش تصویر و صوت، پردازش زبان‌های طبیعی و پردازش سیگنال استفاده می‌کنند. یکی از مباحث اصلی هوش مصنوعی که در یک دهه گذشته متخصصان علوم دیگر و همچنین شرکت‌های تجاری نیز از آن استقبال زیادی کرده‌اند، یادگیری ماشین (Machine Learning) نام دارد.
    یادگیری ماشین برروی فرآیند یادگیری با استفاده از مشاهدات و داده‌ها در ماشین‌ها تمرکز می‌کند. در یادگیری ماشین، مجموعه داده به عنوان داده آموزشی (Training Data) به ماشین ارائه می‌شود و ماشین با استفاده از روش‌های مختلفی می‌تواند از این داده‌ها برای یادگیری یک روند (Pattern) استفاده کند. این روند ماشین را قادر می‌سازد تا در آینده بتواند داده‌هایی که به آن ارائه می‌شود را تمیز دهد یا برروی آن‌ها تصمیم ‌گیری انجام دهد.
    یکی از کاربردهای پرطفدار یادگیری ماشین که شرکت‌های تجاری و مصرف کنندگان به آن علاقه زیادی نشان داده‌اند، دسته بندی داده‌ها (Classification)، تصمیم‌گیری (Decision Making) و پیش‌بینی تحلیلی (Predictive Analysis) است. در حال حاضر سیستم عامل پردازش ابری مایکروسافت به نام ویندوز آزور (Azure) سرویس‌های یادگیری ماشین خود را به کاربران این نرم‌افزار ارائه می‌دهد و اکثر شرکت‌های تجاری بزرگ نظیر بوئینگ و مرسدس بنز از این سرویس‌ها بهره می‌برند.
    شرکت‌ فیس‌بوک در سال ۲۰۱۴ با استفاده از یکی از زیرشاخه‌های یادگیری ماشین به نام یادگیری عمیق (Deep Learning) سیستم تشخیص چهره‌ای تولید کرد که ۰.۳ درصد از میانگین انسان‌ها دقیق‌تر است. بسیاری از رابط‌های صوتی نظیر سرویس Siri شرکت اپل از پردازش زبان‌های طبیعی و یادگیری ماشین برای ارتباط با کاربران استفاده می‌کنند.
    در این میان با تدریس مهندس پیمان بندی دوره فیلم آموزش هوش مصنوعی در وب سایت کلیک سایت موجود می باشد.
    https://clicksite.org/layout.php?c=%...article&id=101

  6. #26
    تاریخ عضویت
    2018/04/10
    نوشته ها
    2,850
    20
    مدیر بخش
    اختصاصی نشریه اینترنتی نوجوانها

    آیا تا به حال به این فکر کرده اید که هوش چیست و شما چگونه از آن استفاده می کنید . این چیزی که ما به آن هوش می گوییم یک سری سیم کشی به وسیله اعصاب است که باعث می شود ما چیز هایی را حس کنیم و از آنها بر داشتهایی داشته باشیم . این موضوع در بین تمام انسانها مشترک است و همه آنها دارای هوش می باشند .

    شاید اگر به شما بگویند هوش چیست فکر کنید کسانی که می توانند سوالات سخت ریاضی و یا فیزیک را حل کنند باهوش هستند .این درست است اما این بخشی از هوش شماست و لی عمده ترین آن استفاده از هوش برای درک درست از محیط و پاسخگویی به آن است یعنی اینکه مثلا اگر شما را کسی در آغوش گرفت بدانید که این به این دلیل است که شما را دوست دارد .

    خوب آیا با این توضیحات فکر می کنید ربات نیز می تواند با هوش باشد یا اینکه اصلا چنین چیزی ممکن نیست
    ؟ باید بگویم این نیز ممکن است از همان سالهای ابتدایی به وجود آمدن ربات تولید کنندگان رباتها به این موضوع هم فکر می کردند که آیا امکان این وجود دارد و پس از مدتها در ابتدای کار از آن کار صرفه نظر کردند.
    چون رباتها را تا حدودی برای کار های صنعتی ایجاد می کردند که با هوش بودن در آنها دیگر اهمیت چندانی نداشت اما باز این فکر وجود داشت که اگر به یک ربات با هوش نیاز شود باید چکار کنیم در سال 1943 که سالهای ابتدای به وجود آمدن رباتها بود مک کولوچ و والتر پیتز با همکاری یکدیگر شروع به ارائه تحقیقاتی در مورد رباتهای باهوش کردند .
    خوب باید دید هدف از تولید این رباتهای باهوش چه بوده است . شاید یکی از دلایل آن نیاز انسان برای ایجاد چیزی شبیه خودش و یا اینکه دوست داشته بداند که رباتهای باهوش نسبت به انسانها چقدر برتری دارند.
    در اوایل رباتهایی که ایجاد می شدند بیشتر کارهایی را در زمینه تحقیقاتی و یا ریاضیات و غیره انجام می داند که باز هم می توان به آنها رباتهای با هوش بگوییم اما واقعا به نظر شما فقط این گونه رباتها باهوش هستند یا ما می توانیم رباتهای باهوش از نوعهای دیگر نیز داشته باشیم ؟ به نظر شما رباتهای باهوش باید دارای چه خصوصیاتی باشند که به آنها ربات با هوش گفته شود . خوب باید بگویم که رباتهایی که دو عملکرد زیر را داشته باشند می توانند در رده رباتهای باهوش قرار بگیرند .
    1- مانند انسان فکر کنند (عاقلانه فکر کردن )
    2- مانند انسان عمل کردن (عاقلانه عمل کردن )

    https://www.nojavanha.com/home.jsf?p=36854
+ پاسخ به موضوع
صفحه 3 از 3 نخست 123
نمایش نتایج: از 21 به 26 از 26

موضوعات مشابه

  1. یادگیری هوش مصنوعی از اشتباهات
    توسط uppteck در انجمن هوش مصنوعی AI
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2018/04/11, 11:29
  2. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2018/02/05, 08:23
  3. معرفی استارتاپ هوش مصنوعی با قیمت یک میلیارد دلار
    توسط SARA در انجمن مقاله های استارتاپی (مقالات)
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2017/12/24, 19:16
  4. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2017/12/08, 08:09
  5. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2017/11/13, 22:32

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش