ورود به سایت ثبت نام در سایت فراموشی کلمه عبور
نام کاربری در این سایت می تواند هم فارسی باشد و هم انگلیسی





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





+ پاسخ به موضوع
نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
  1. #1
    تاریخ عضویت
    2017/09/11
    محل سکونت
    karaj
    نوشته ها
    1,079
    116
    نوشته های وبلاگ
    4
    مدیر سایت

    استارتاپ ناب - Lean Startup چیست ؟

    استارتاپ ناب (به انگلیسی: Lean Startup) سیستم ابداعی توسط یک کار آفرین آمریکایی بنام اریک ریس است که مورد توجه سایر کار آفرینان قرار گرفته است ، بطور کلی باید گفت که لین استارتاپ پلی میان کسب و کار های سنتی و مدرن است . سیستم لین استارتاپ همواره رو به رشد است و نمیتوان گفت که یک معیار خاص و ثابت برای تمام استارتاپ هاست ، ازینرو تمام مواردی که به مدرن تر شدن استارتاپ ها کمک کند تحت لین استارتاپ قرار میگیرد و اگر یک استارتاپ ناب شکل بگیرد موفقیت آن تقریبا حتمی خواهد بود چون از المان های لین استارتاپ که مهمترین آن تست و آزمون های کوتاه مدت است ، بهره مند شده است .


    ا
    تصویر اریک ریس ( Eric Rise )

    آیتم های لین استارتاپ


    1 - MVP - کمینه اعتماد سازی محصول


    نخستین آیتم در یک لین استارتاپ وجود MVP است که در زیر به اختصار به آن پرداخته شده است .
    کمینه اعتماد سازی محصول هدفمند (حداقل های محصول قابل اعتماد) - minimum viable product یا به اختصار MVP به محصولی اطلاق می شود که حد اقل های کاربردی را جهت رسیدن به یک هدف داشته باشد . بطور مثال یک قاشق و چنگال و یا یک بیل دارای بالا ترین سطح MVP هستند چرا که تمام آیتم های لازم جهت رفع نیازی که به آن وابسته است را دارد . هر محصولی که کارایی جهت یک امر خاص را داشته باشد تحت MVP قرار می گیرد .
    ام وی پی قوی به معنای بزرگ بودن محصول و پر هزینه بودن آن نیست و ممکن است یک محصول با هزینه بسیار بالا تولید شود اما دارای مولفه های MVP نباشد .






    2 - استقرار مداوم ( برای نرم افزار ها )


    استقرار مدارم ، مشابه تحویل مداوم ( Continuous delivery (CD) ) روشی است که تیم ها در یک دوره کوتاه ، برنامه نویسی را در یک فرایند آزمونی قرار می دهند تا ایرادات آن رفع شود و قابلیت بروز رسانی در آینده را داشته باشد .
    همانطور که در تصویر زیر یک Continuous delivery را مشاهده می کنید ، باید گفت که استقرار مداوم مانند همین فرایند است که به شما در باره صحت و سالم بودن نرم افزار اطمینان خاطر می دهد .


    چندین بار نرم افزار را تست می کنید تا در نهایت تمام وانع رفع گردد

    3 - تقسیم بندی تست ها | Split testing

    این امتحان که A/B testing نیز نامیده می شود رفتار کاربران را نسبت به ظاهر محصول شما نشان می دهد ، با این روش شما در مدت زمان معینی تغییراتی را به محصول خود وارد نموده و از دیگران نظر خواهی می کنید و تست هایی که بیشترین رای را در نظر خواهی کسب کنند شما را وارد مرحله بعدی لین استارتاپ می کنند .



    در مثال بالا مشاهده شده است که اگر دکمه ( ادامه مطلب ) آبی ساده باشد 52% مردم روی آن کلیک میکنند ، اما هنگامی که این دکمه سبز رنگ به همراه آیکن فلش بود 72% مردم روی آن کلیک کرده اند



    4 - معیارهای قابل اجرا