شاید شما هم مثل من بعد از استارتاپ ویکند می خواستید روی ایده تون همراه با تیمی که تشکیل دادید کارکنید، ولی این مساله پر از ابهام و نکته های ناگفته هست، شما با تیمی کار کردید که شاید اکثر اون هارو قبلا حتی یکبار هم ندیده بودید، خب این خیلی خوبه چون با آدم های جدیدی آشنا شدید ولی واسه شراکت اونم توی استارتاپ که قرار بیشتر ساعات روزتون رو براش وقت بگذارید شاید نیاز به صبر و تامل بیشتری داشته باشه و اگر شما هم جزو اون دسته از افرادی هستید که شنبه ی بعد از رویداد استارتاپ ویکند نشستین و به دستاوردهای حضورتون در این رویداد فکر میکنید، اما به نتیجه نمی رسید که چی به دست آوردید و این رویداد در ادامه زندگیتون قراره چه تاثیری داشته باشه پس لازمه که هفت نکته ی مهم رو براتون بازگو کنم.
1) شما یک تیم تشکیل داده اید – نه یک استارتاپ

این یکی از رایج ترین اشتباهاتی هست که اکثر افرادی که در استارتاپ ویکند شرکت میکنند دچارش میشن و انتظار دارن که همون ایده ای که در این رویداد روی اون کار کردن رو لانچ کنن. البته لازم به ذکره که بسیاری از کسب و کارهای موفق از درون همین رویداد ها شروع شدن و ادامه پیدا کردن، ولی هدف اصلی این رویداد جمع کردن افراد فعال، خلاق و پر تلاش در یک آخر هفته کنار هم و ایجاد چالش های مختلف هست تا با حل این چالش ها بتونن آموزش های مورد نیاز برای راه اندازی یک کسب و کار موفق رو ببینن. شما بعد از رویداد میتونید با هم تیمی هاتون بیشتر آشنا بشین و نقاط قوت و ضعف اونها رو بهتر بشناسین تا در آینده بتونین همکاری بهتری با اونها داشته باشید.
2) چه کسی می ماند – چه کسی نمی ماند؟

ما در اکثر رویداد های استارتاپ ویکند تیم هایی رو میبینیم که بیشتر از ۱۰ نفر عضو دارند که این تعداد برای یک رویداد استارتاپ ویکند مناسبه چرا که با توجه به زمان اندک این رویداد میتونه با یک تقسیم کار اصولی ، نتیجه ی خوبی رو در بر داشته باشه. اما در دنیای واقعی چیزی که همه ی متخصصان حوزه نیروی انسانی بر روی اون هم عقیده هستن اینه که یک تیم استارتاپ نباید بیش از ۴ یا ۵ نفر عضو داشته باشن. قاعده کلی که وجود داره اینه که بهتره استارتاپ تون رو با ۴ نفر اصلی شروع کنید و در مراحل بعد در صورت نیاز، افراد دیگه ای رو به تیمتون اضافه کنید . پس اگر فردای رویداد استارتاپ ویکند اعضای تیمتون نخواستن با شما همکاری کنن نگران نباشید و تیم جدید ی شامل افراد تیم فعلی و در صورت نیاز با افراد جدید تشکیل بدین و مطمئن باشید مشکلاتی از این دست نمیتونه مانع رسیدن شما به هدفتون بشه. 3) اعتبار سنجی – حالا دیگه وقتشه

یکی از کلیدی ترین مواردی که در استارتاپ ویکندها مورد قضاوت داوران قرار میگیره ، “اعتبار سنجی مشتریان” هست که مطمئنا در زمان ۵۴ ساعته رویداد نمیشه این کار رو به صورت کامل و جامع انجامش داد اما بعد از رویداد شما به اندازه کافی برای این کار فرصت دارید.بی شک بزرگترین آموزشی هم که در این رویداد به شما داده میشه اعتبار سنجی مشتریان خواهد بود که برای راه اندازی هر کسب و کاری لازمه. البته برای آموزش بیشتر در این زمینه میتونید سراغ رویداد های NEXT برین که بعد از استارتاپ ویکند و به شکل خاص خودش برگزار میشه . اگر هم در نزدیکی شما رویداد NEXT برگزار نمیشه ، میتونید به صورت آنلاین در دروه هایی که توسط آقای استیو بلنک (Steve Blank) گذاشته میشه شرکت کنید.


https://isfahanplus.ir/%d8%a7%d8%b3%...-%d8%a2%d9%86/.