“فضای کار گروهی” به عنوان منبع درآمد نیست:

چیزی که باعث می شود “فضای کار گروهی” (Coworking Space) در زمره ی تمام روش های کار قرار گیرد، رفاه، موفقیت و البته دستیابی اعضا به اهداف والای آن هاست. برقراری رابطه ی اجتماعی مهمترین دارایی این مراکز است و هر چیز دیگری مثل فضا، موقعیت مکانی، سازگاری و … بی معنا می شود اگر برقراری روابط نباشد. یکی از مهمترین دلایلی که باعث می شود اینگونه فعالیت هایی که درآمدزا نیستند را انتخاب کنیم این است که در این مراکز، روابط اجتماعی آدمی رشد بسزایی خواهد داشت. همین فاکتور مهم دلیل بر نبودن دیوار بین میزهای مختلف است. در این مراکز به دلیل پافشاری بر ایجاد ارتباط بین افراد حاضر، از قرار دادن پاراوان (جدا کننده) بین میزها جلوگیری شده است. در نهایت باید گفت این مراکز به هیچ عنوان بر مبنای درآمدزایی پی ریزی نشده اند (هرچند که در برخی مراکز این کار انجام می شود)، بلکه به عنوان مراکزی برای آموزش کسب درآمد در آینده هستند. “فضای کار گروهی” برای کسب درآمد در آینده:

همانطور که گفته شد محیط کاری مشترک با هدف والای ایجاد ارتباط سازنده بین افراد مختلف و همچنین ایجاد خلاقیت در افراد و تبدیل کردن ایده های افراد به واقعیت ایجاد شده است. این کاملا درست است که در نهایت افراد به دنبال کسب درآمد هستند اما محیط کاری مشترک برای کسب درآمد نیست و در حقیقت، محیطِ آماده سازی برای کسب درآمد است. پس به صورت خلاصه افراد در “فضای کار گروهی” خود را برای حضور در محیط کار و کسب درآمد آماده می سازند.
“فضای کار گروهی” فقط به عنوان راهی برای کسب درآمد در آینده نیست:

زمانی که قدم در محیط کاری مشترک می گذارید، هدف گذاری های متفاوت داشته باشید. قطعا کسب درآمد در آینده هدف مهمی است اما تنها هدف نیست. شما در این محیط های کاری مشترک یاد می گیرید چگونه همراه با یک گروه کار کنید و همچنین شرکت در کلاس ها، آزمایشگاه ها و یا حتی اردوهای آموزشی برگزار شده در این محیط ها، نه تنها بر سطح توانایی های شما می افزاید بلکه حتی بر روی زندگی شخصی و روزمره شما نیز تاثیر می گذارد.



چرا “فضای
کار گروهی”؟:


اگر چه بعضی افراد هنوز کار در خانه را ترجیح می دهند اما بسیاری از افراد به محیط کاری مشترک روی آورده اند به دلایل زیر:
  • کاهش استرس:


رها کردن کار و مسائل کاری در دفتر کار بسیار راحت تر است از اینکه شما در خانه کار کنید و بخواهید برای ساعاتی کار را کاملا رها کنید. کار کردن در خانه می تواند استرس زا باشد به خصوص اگر در خانه اتاقی مجزا برای کار نداشته باشید. بسیاری از افرادی که در خانه کار می کنند، اگر تمام روز را مشغول کار نباشند احساس گناه می کنند. این موضوع می تواند باعث ایجاد تنش بین اعضای خانواده شود.

  • توانایی مدیریت زمان را ارتقا می دهد:


فرزندان، حیوانات خانگی، همسایه ها، تلویزیون، کارهای آشپزخانه و کتاب ها همگی می توانند باعث حواس پرتی شوند. برای بعضی از افراد کوتاه کردن این وقفه های بین کار، کار سختی است؛ اما فراموش نکنید که زیاد شدن این وقفه ها بین کار می تواند باعث شود که شما بجای ۸ ساعت کار مفید ۱۴ ساعت کار غیر مفید داشته باشید.
  • بیشتر شدن فعالیت های اجتماعی:


این برای همه ی افراد مهم نیست، اما بسیاری از افراد به دنبال این هستند که شانس صحبت کردن با افراد متخصص در زمینه ی کسب و کار خود را داشته باشند.
  • مجالی برای شبکه سازی:


افرادی که در این محل ها مشغول بکار هستند این فرصت را دارند که روش های صحیح و کاربردی استفاده از شبکه (سازی) را بیاموزند.



  • یک سری تنظیمات حرفه ای:


محیط کاری مشترک این امکان را به شما می دهد که از روش های حرفه ای ملاقات با افراد بهره مند شوید. مثل ارتباط از راه دور که این بسیار حرفه ای تر از ملاقات در پارک یا کافی شاپ است.

  • درگیری کمتر با مسایل جانبی دفتر:


مدیریت محیط کاری که شما در آن مشغول به همکاری با دیگران هستید به مسایل جانبی از جمله تعمیر و نگه داری محیط رسیدگی می کند و شما دغدغه ی این مسایل را ندارید.

  • پایین آمدن سطح مخارج و همچنین پایین آمدن ریسک کاری در این محیط نسبت به محیط کاری خصوصی:


هزینه ی داشتن یک دفتر خصوصی در شهرهای بزرگ بسیار بالاست. شما با کار در فضای کاری مشترک از پرداخت این هزینه ها معاف می شوید و همچنین در کار با یک گروه در صورت شکست پروژه در زیان های مالی و روحی نیز با دیگران شریک هستید که این مزیت بزرگی به شمار می رود.


برگرفته از سایت های: shareable.net و moneycrashers.com

مترجم: غزال جمالی


https://isfahanplus.ir/%da%86%d8%b1%...7%db%8c%d8%9f/