گزارش 2016 شاخص جهانی کارآفرین (GEI) شواهدی مبنی بر هم بستگی شدید کارآفرینی با اهداف کلی تر رفاه انسانی، نظیر افزایش رشد اقتصادی، کاهش نابرابری درآمدی، بهبود کیفیت محیط زیست و پایداری سیاسی و امنیت ارائه کرده است و از این رو کارآفرینان را نیروی صلح، برابری و رفاه فراگیر انسانی معرفی می کند. توجه سیاست گذاران به مقوله کارآفرینی در ایران، عمری کوتاه (کمی بیش از یک دهه) دارد. بدیهی است در این مدت کوتاه، ابزارها و سیاست های توسعه کارآفرینی آنگونه که شایسته است فرصت بلوغ نیافته اند و محدود هستند. این در حالی است که مطابق با گزارش 2016 شاخص جهانی کارآفرینی (GEI) اکوسیستم کارآفرینی ایران ضعیف است. امتیاز کلی کارآفرینی ایران در این شاخص تنها 8/28 درصد است و در میان 15 کشور منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا که در گزارش یاد شده بررسی شده اند، ایران رتبه 14 را داراست. لذا نیازمند طراحی سیاست ها و پیاده سازی برنامه های مناسب و توجه جدی به مقوله کارآفرینی و پایش آن در کشور هستیم.
گزارش حاضر، اولین گزارش حاصل از مجموعه مطالعات پروژه “پایش و بهبود نظام کارآفرینی ایران” است که توسط معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حال اجرا است.
هدف این گزارش، افزایش آگاهی از اکوسیستم موجود کارآفرینی در سطح ملی و فراهم آوری ورودی های لازم برای صورتبندی و پیاده سازی سیاست های کارآفرینی در کشور می باشد. مطابق با گزارش حاضر، عدم ارتباط بنگاه ها با بازارهای بین المللی، ترس از شکست، کمبود نوآوری در محصول و عدم وجود فرهنگ پشتیبان کارآفرینی، گلوگاه های اساسی توسعه نیافتگی کارآفرینی در ایران هستند. این گزارش در 3 بخش و در 80 صفحه تهیه شده است که شامل نمودارهای بررسی شرایط ایران نسبت به سایر کشورها نیز می باشد. این گزارش را از طریق لینک زیر دریافت نمایید.

دانلود فایل Pdf گزارش 2016 شاخص جهانی کارآفرینی (GEI)

https://isfahanplus.ir/%da%af%d8%b2%...a7%d8%b2-2014/