مقدمه:
با عنایت به پائین بودن سطح آگاهی افراد حقیقی و حقوقی كه می‌خواهند در فضای اینترنت وب‌سایتی داشته باشند، میزان كلاه‌برداری توسط اشخاص یا شركت‌های مدعی Hosting (میزبانی) در این فضا افزایش پیدا كرده كه این امر ضمن اینكه موجب ضرر و زیان مادی به این افراد گردیده، آمار وب‌سایت‌های ایرانی را بعنوان طعمه برای هكرها بالا برده كه نشانگر ضعف امنیت سایبری می‌باشد. از طرفی عدم رعایت مواردی از طرف مشتری نیز این شركت‌ها را با ضرر و زیان روبرو كرده، لذا برآن شدیم در راستای اهداف پیشگیری از وقوع جرم و آموزش پلیس فتا، مطلب آموزشی ذیل را تهیه، تا اطلاعاتی در مورد اجاره هاست (میزبان) مطلوب ارائه نمائیم.
نکاتی در زمینه اجاره هاست :
در این قسمت قبل از شمردن آیتم‌های یك هاست مطلوب‌، به مواردی که هنگام اجاره هاست باید رعایت كنید را اشاره می‌نماییم. سعی کنید همه موارد ذکر شده را رعایت کنید حتی اگر بارگذاری وب‌سایت شما چند روزی طول بكشد:
1) همیشه از شركت‌های معتبر، باسابقه و دارای مجوز رسمی برای فعالیت Hosting (میزبانی) از مراجع ذیصلاحی كه قبلاً روی آنها تحقیق انجام داده‌اید اجاره نموده و بخاطر ارزانی یا عرضه CMS و دومین رایگان همراه با هاست، از افراد حقیقی، شركت‌های نامعتبر یا نمایندگی‌ سایر شركتهای Hosting خارجی و داخلی، اجاره نکنید.
2) حتماً قبل از پرداخت هزینه، پیش‌قرارداد رسمی الكترونیكی دریافت نمائید. در این پیش‌قرارداد باید كلیه موارد جزء به جزء با ذكر هزینه‌ها و گارانتی‌سرویس‌های ارائه شده ذكر شود.
3) باتوجه به فراگیر نشدن امضاء دیجیتال در ایران، لازم است بعد از تصویب پیش‌فاكتور، فاكتور رسمی كه مهر و امضاء مدیرمالی، مدیرعامل و مدیرفنی شركت مذكور را، بصورت حقیقی، از طریق پست یا پیك دریافت نموده و ضمن بررسی اصالت شركت، جهت اطمینان از عملكرد شركت پرداخت فاكتور را در سه مرحله انجام دهید كه پیشنهاد می‌شود، 20 درصد حین بارگذاری وب‌سایت، 60 درصد بعد از اتمام بارگذاری و تحویل و 20 درصد را بعنوان حسن عملكرد بعد از طی زمان آزمایشی بصورت توافقی پرداخت نمائید. (با توجه به اجاره ماهانه سرورهای اختصاصی می‌توانید قرارداد را با توجه به این شرایط تنظیم نمائید.)
4) قبل از امضاء قرارداد حتماً با یك كارشناس امنیت اطلاعات بی‌طرف و آشنا در این امر مشاوره نمائید. در قسمت دوم،با نکات بیشتری در زمینه اجاره هاست، آشنا خواهیم شد. مطالب مرتبط:
قسمت دوم


https://www.cyberpolice.ir/learning/15241