کنترل فرزندان توسط والدین خصوصا در شبکه‌های اجتماعی جهت نظارت، حفاظت و ایمنی فرزندان لازم است. شما تا زمانی که ندانید فرزندتان به کجا می رود، یا ندانید با چه کسی رفت وآمد می کند، یا برنامه اش در خارج از منزل چیست، و نیز چه موقع به منزل بر می گردد اجازه نمی دهید از منزل خارج شود. حال آیا منطقی است نظارت شما در فضای آنلاین کمتر از دنیای واقعی باشد؟ شبکه های اجتماعی اخیرا به عنوان بخشی از روش های یادگیری کودکان و نوجوانان تبدیل شده اند. پس اینکه فرزندان ما در فضای مجازی چکار می کنند مساله ی بسیار مهمی است، زیرا گاها اثری که حضور در این فضا می تواند روی شخصیت فرزندانمان حتی بیشتر از آثاری است که معلمان و مدارس بروی آن ها می گذارد.سوالی که ممکن است به ذهن شما خطور کند اینست، مگر چه اتفاقاتی در این شبکه ها رخ می دهد؟
تصور کنید یک گروه از نوجوانان برای تفریح، باهم بودن، دیدن مناطق جدید و به اشتراک گذاشتن تجربیاتشان قصد یک سفر زمینی داشته باشند، آن هم بدون نظارت بزرگسالان. اگر فرزندتان راننده متبحری است و همراهانش دوستان قابل اطمینانی هستند، شما به عنوان والدین کمکی نمی توانید بکنید اما می توانید در مورد اتفاقاتی که ممکن است در دنیای خارج روی دهد نگران باشید.
شبکه های اجتماعی امروزه تبدیل به یکی از مرسوم ترین راه هایی شده اند که کودکان و نوجوانان با دوستانشان در تماس باشند، دوستی هایشان را گسترش دهند و مهارت های اجتماعی شان را توسعه دهند. متاسفانه، فضای مجازی برای مجرمان سایبری، دزدان اطلاعات و سایر سوء استفاده کنندگان از این محیط، فضای مناسبی را فراهم آورده است، که این کلاهبرداران معمولا با سوء استفاده از سادگی و احساسات پاک کودکان و نوجوانان سعی در به دام انداختن و یا آزار رساندن به ایشان یا خانواده هایشان می کنند. بعلاوه، این فناوری باعث شده است که احساسات افراد به یکدیگر کاهش یابد و از طرفی تماس های چهره به چهره میان مردم بیش از پیش کاسته شود، از طرف دیگر احتمال فاش شدن عکس ها و اطلاعات خصوصی ما در این فضا افزایش یافته است.
این شبکه ها همچنین می توانند مکان خطرناکی برای بازی فرزندانمان باشند، که البته با نظارت درست بر فعالیت های فرزندانمان در این گونه شبکه ها می توانیم ایشان را از اینگونه خطرات آگاه کنیم.

https://www.cyberpolice.ir/learning/4261