عدم آشنایی کافی با تلفن‌های دارای منشی تلفنی در برخی از موارد موجب فاش شدن اطلاعات شخصی افراد و سوء استفاده سود جویان می گردد. کارشناس معاونت تشخیص و پیشگیری پلیس فتا با اعلام مطالب فوق افزود: بسیاری از هم‌وطنان ما پس از خرید دستگاه های تلفن منشی دار بدون دقت به دفترچه راهنما، آن راه‌اندازی نموده و پیغامهای شخصی، محرمانه و خصوصی خود را بر روی آن ذخیره می کنند و به این موضوع توجه ندارند که در صورت عدم مراقبت صحیح از برخی تنظیمات، امکان استفاده از این پیام‌ها برای سودجویان میسر است.
وی گفت: امکان کنترل و چک کردن پیغام‌های ذخیره شده در تلفن‌های دارای منشی تلفنی از راه دو، درصورت لو رفتن کد امنیتی مربوطه برای سود جویان میسر است.
لو رفتن این کد عامل اصلی علاقه مجرمین در این حوزه نیست بلکه در صورتی که برای این دستگاه ها کدی در نظر گرفته نشود، در مدل‌های مختلف کدهای پیش فرضی وجود دارد که در صورت آشنایی خاطی با این کد ها امکان بر قراری ارتباط با تلفن شما و شنود پیغام هایتان برای وی میسر است.
کارشناس این معاونت در پایان تأكید کرد: در صورتیکه از این تلفن ها استفاده می‌کنید اولا پیغامهای حساس و محرمانه را بر روی آن ذخیره نکنید. ثانیا کد پیش فرض این قسمت از سیستم دستگاه را خودتان بصورت دلخواه تغییر دهید و از حالت پیش فرض خارج نمائید.

https://www.cyberpolice.ir/learning/3361