قسمت دوم این مقاله را می توانید از این لینک مطالعه بفرمایید.
کارکنان حوزه صنعت ارزهای رمزنگاری شده

طبق بررسی های انجام شده در این مقاله و با در نظر گرفتن تمام بخش های این صنعت (به غیر از استخراج کنندگان که هیچ اطلاعاتی از کارکنان آن جمع آوری نشده بود)، تعداد کل افراد شاغل در صنعت ارزهای رمزنگاری شده حداقل ۱۸۷۶ نفر می شود.
همانطور که در شکل زیر قابل ملاحظه است، تفاوت های قابل توجهی در مناطق مختلف دیده می شود. اکثر کارمندان تمام وقت صنعت ارزهای رمزنگاری شده در شرکت هایی استخدام شده اند که در آسیا-اقیانوسیه و بدنبال آن آمریکای شمالی (بخصوص آمریکا) مستقر هستند. بعد از این، با تفاوت چشمگیری به منطقه اروپا می رسیم، در حالیکه تعداد کل افرادی که در شرکت های حوزه دیجی ارزها در آمریکای لاتین و مخصوصا آفریقا و خاور میانه مشغول به فعالیت هستند نسبتا کم است. هرچند باید به این موضوع اشاره کرد که بسیاری از شرکت ها در مناطق مختلفی دفتر کار دارند و درنتیجه همه کارمندان آن ها در همان منطقه ای که شرکت اصلی در آن مستقر است کار نمی کنند بلکه در شعب و دفاتر دیگر آن ها مشغول به فعالیت هستند.
شرکت کنندگان مورد بررسی در این مقاله بطور میانگین هر کدام ۲۱کارمند تمام وقت دارند، اما وجود چندین شرکت بزرگ با تعداد قابل توجهی کارمند، باعث می شود تا محاسبه میانگین تعداد کارمندان نیز مفید واقع شود که این تعداد (همانطور که گفته شد بصورت میانگین) ۹نفر است. شکل زیر نشان می دهد که مشارکت کنندگان دراین بررسی که در آمریکای شمالی هستند، بالاترین میانگین تعداد کارمند را دارند (۱۲نفر)، در حالی که مشارکت کنندگان آفریقا و خاورمیانه و همچنین اروپا کمترین تعداد را دارند (۷نفر).
موارد استفاده و فعالیت

موارد استفاده از ارزهای رمزنگاری را شده را می توان در ۴گروه دسته بندی کرد:

  • دارایی های دیجیتالی و سرمایه گذاری
  • واسط تبادل
  • راه پرداخت
  • موارد استفاده غیر پولی

برخی از شواهد نشانگر آن است که بیشترین مورد استفاده از ارزهای رمزنگاری شده در سرمایه گذاری است (با امید کسب سود، اما با در نظر گرفتن خطر از دست دادن سرمایه). در گزارش مشترکی از Coinbase و ARK Invest در سال ۲۰۱۶، تخمین زده شده که ۵۴% از کاربران Coinbase از بیتکوین مستقیما برای سرمایه گذاری استفاده می کنند. حجم جهانی دادوستد (ترید) بیتکوین بطور چشمگیری از حجم تراکنش های شبکه بیشتر بوده، این موضوع (حجم تراکنش) چیزی ست که در اکثر دیجی ارزهای دیگر بیشتر است. البته باید در نظر داشت که تعداد رو به افزایشی از تراکنش ها، بصورت “روی زنجیره” (مثلا مستقیما بر روی بلاکچین شبکه) انجام نمی گیرند، بلکه از طریق سیستم های حسابداریِ داخلی که توسط صرافی های مرکزی یا شرکت های مدیریت پرداخت و یا کیف پول ها مدیریت می شوند، بصورت “خارج از زنجیره” انجام می گیرند. این تراکنش های “خارج از زنجیره” بر روی دفترکل عمومی دیده نمی شوند.
برآورد استفاده از ارزهای رمزنگاری شده برای پرداخت ها (در ازای خرید چیزی یا خدمتی) بطور قابل توجهی در منابع مختلف تفاوت دارد. برای مثال طی گزارشی در سال ۲۰۱۶ که از طرف صندوق فدرال بوستون منتشر شده تخمین زده اند که در بازه ای ۱۲ ماهه، ۷۵% از مشتریان آمریکایی که ارز رمزنگاری شده داشتند، از آن برای پرداخت های خود استفاده کرده اند؛ این در حالی ست که گزارش مشترک Coinbase و ARK Invest نشان می دهد که ۴۶% از کاربران Coinbase از بیتکوین به عنوان “وسیله تراکنش” استفاده می کنند (حداقل یک پرداخت در سال). در حالی که تعداد در حال رشدی از خرده فروشان (فروشنده ها) در سراسر جهان در حال پذیرش ارزهای رمزنگاری شده به عنوان یک روش پرداخت هستند، به نظر می رسد که مورد استفاده اصلی آن ها، به عنوان روش پرداختی جهت خریدهای روزانه نیست. دلیل این موضوع، عوامل مختلفی نظیر نوسانات قیمت و فقدان “چرخه بسته” در اقتصاد ارزهای رمزنگاری شده است. منظور از چرخه بسته این است که به مردم و یا کسب و کارها از طریق ارزهای رمزنگاری شده پرداخت صورت بگیرد و در ادامه نیز آن ها بتوانند از همان ارزهایی که بدست آورده اند، به عنوان روش اصلی پرداخت هزینه های روزمره خود استفاده کنند.
تعداد قابل توجهی از شرکت ها به این نتیجه رسیده اند که از شبکه ارزهای رمزنگاری شده به عنوان یک “راه پرداخت” استفاده کنند تا بتوانند پرداخت های برون مرزی سریع و ارزان داشته باشند؛ در مورد این موضوع با جزئیات بیشتر در بخش “پرداخت ها” صحبت خواهیم کرد. البته با افزایش کارمزد تراکنش ها در شبکه بیتکوین، برخی به بازبینی استراتژی خود و رفتن به سمت راه حل های بلاکچینِ خصوصی روی آورده اند.
شبکه پرداخت ریپل توسط موسسات مالی بزرگی مورد استفاده قرار گرفته است. ۱۵بانک بزرگ در دنیا با دفترکل جهانی ریپل کار می کنند.
در نهایت اتریوم را داریم که با حدود ۴۰۰ پروژه بر روی پلتفرم محاسباتی غیر متمرکز خود، توانسته خود را به عنوان یک سیستم بلاکچین عظیم برای کاربردهای غیر مالی معرفی کند. اتریوم همچنین بصورت روزافزونی به عنوان پلتفرمی جهت راه اندازی دیجی ارزهای جدید، که باعث قدرت بخشیدن به برنامه های ساخته شده روی اتریوم می شوند (توکن های dApp)، مورد استفاده قرار می گیرد. کاربردهای غیر مالی برای بیتکوین نیز افزایش یافته است. برای مثال از ژانویه ۲۰۱۵، استفاده از ویژگی OP_RETURN در زبان برنامه نویسی بیتکوین تقریبا ده برابر شده است. (یک ویژگی که برای جاسازی متادیتا (ابرداده) در تراکنش های بیتکوین جهت کارهایی مثل خدمات زمانبندی و پوشاندن شبکه ها مورد استفاده قرار می گیرد).
کاربران

برآورد تعداد کاربران و دارندگان ارزهای رمزنگاری شده، با توجه به اینکه این امکان وجود دارد که هر کاربر در آنِ واحد از چندین کیف پول متفاوت استفاده کند، بسیار دشوار است. از طرفی، یک کاربر به تنهایی می تواند چندین کیف پول و یا حساب کاربری در صرافی ها داشته باشد که برای ارزهای مختلفی نیز باشد و به همین خاطر باعث شود که در سرشماری، چندین بار شمرده شود. علاوه بر این، برخی از افراد از کیف پول، صرافی و یا پلتفرم های پرداختی متمرکزی استفاده می کنند که دارایی ها را بصورت استخری با یکدیگر در تعدادی کیف پول بزرگ یا آدرس قرار می دهد، که این موضوع مساله را پیچیده تر نیز می کند.
طبق گزارش صندوق فدرال بوستون در ۲۰۱۶، تخمین زده شده که در سال ۲۰۱۵ حدود ۰٫۸۷% از مشتریان آمریکایی ارز رمزنگاری شده داشتند که این یعنی حدود ۲٫۸میلیون نفر در آمریکا. طبق محاسبات انجام شده توسط Coinbase و ARK Research با استفاده از اطلاعات مربوط به کاربران خود، تخمین زده شده که در سال ۲۰۱۶ حدود ۱۰میلیون نفر در سراسر دنیا بیتکوین داشته اند.
با استفاده از اطلاعات بدست آمده از مشارکت کنندگان در این مطالعه و با فرض اینکه هر کاربر بطور میانگین صاحب دو کیف پول باشد، تخمین زده شد که در حال حاضر بین ۲٫۹میلیون الی ۵٫۸میلیون کاربر وجود دارد که بطور فعال از کیف پول های دیجی ارزی استفاده می کنند. با توجه به شکل زیر، این امر از سال ۲۰۱۳ افزایش چشمگیری داشته است.
به این نکته مهم باید دقت کرد که برآورد این مطالعه از تعداد کیف پول های فعال شامل کاربرانی که در صرافی ها برای نگهداری دارایی خود حساب کاربری دارند و یا کاربران پلتفرم های ارائه دهنده خدمات پرداخت و یا سایر پلتفرم هایی که امکان نگهداری ارز رمزنگاری شده را فراهم می کنند نمی شود. به عبارت دیگر، به نظر می رسد که تعداد کل کاربران فعال حوزه ارزهای رمزنگاری شده از برآوردهای این مطالعه بیشتر است.

ادامه این بحث را در قسمت های بعدی مقاله در آینده دنبال کنید.




دیدگاه هایی که در این مقاله ارائه شده اند، متعلق به نویسنده می باشند و لزوماً مربوط به Coiniran نمی باشد و نباید به آن نسبت داده شود.


https://coiniran.com/%d9%85%d8%b1%d9...da%af%d8%a7-2/