ورود به سایت ثبت نام در سایت فراموشی کلمه عبور
نام کاربری در این سایت می تواند هم فارسی باشد و هم انگلیسی





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





+ پاسخ به موضوع
نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
  1. #1
    تاریخ عضویت
    2019/06/08
    نوشته ها
    1
    0
    عضو انجمن

    راهنمای اخذ ویزای شینگن

    اگر برای سفر به اروپا برنامه ریزی می‌کنید، حتماً با کلمه اخذ ویزای شینگن برای سفر به این خطه مواجه شده‌اید. ویزای شینگن یک مجوز ورود به کشورهای اروپایی برای افرادی است که خارج از این محدوده زندگی می‌کنند.
    با توجه به این که در کدام کشور به دنیا آمده‌اید و آیا ویزای شینگن را برای اولین بار است دریافت می‌کنید یا خیر، سفر به این خطه برای شما شرایط متفاوتی خواهد داشت. در اینجا اطلاعاتی درباره ویزای شینگن برای افرادی که با این نوع ویزا و شرایط دریافت آن اطلاعات کافی ندارند ارائه شده است.

    ویزای شینگن چیست و چگونه استفاده می‌شود؟

    ویزای شینگن که به عنوان ویزای اروپای نیز شناخته می‌شود، این اجازه را به افراد متفرقه می‌دهد که آزادانه در 26 کشور اروپایی عضو پیمان شینگن رفت و آمد کنند. این جمله بدین معنی است که مسافرانی که به اروپا سفر کرده‌اند در مرزهای کشورهای شینگن متوقف نمی‌شوند و مورد بازرسی قرار نمی‌گیرند.
    با این وجود تنها یک شرط برای افرادی که خارج از اروپا زندگی می‌کنند برای ورود به خاک این خطه باقی می‌ماند و آن اخذ ویزای شینگن برای ارائه در بازرسی مرزی هنگام ورود به محدوده شینگن است.
    چه افرادی می‌توانند در ناحیه شینگن حضور داشته باشند؟
    شهروندان محدوده شینگن
    افرادی که مجوز اقامت در یکی از کشورهای عضو پیمان شینگن را دارند.
    افراد غیر اروپایی دارای ویزای شینگن معتبر
    افراد غیر اروپایی از کشورهای واجد شرایط که نیاز به ویزای 90 روزه برای حضور در محدوده شینگن ندارند.
    کشورهای عضو و غیر عضو پیمان شینگن کدام هستند؟
    برای اخذ ویزای شینگن باید بدانید که کشورهای عضو و غیر عضو این پیمان کدام هستند. کشورهای اروپایی عضو پیمان شینگن عبارتند از:
    اتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایتالیا، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، لهستان، کشور پرتغال، اسپانیا، اسلواکی، اسلوونی و سوئد.
    کشورهای غیر اروپایی عضو پیمان شینگن عبارتند از:
    ایسلند، لیختن اشتاین، نروژ و سوئیس
    تنها شش کشور اروپایی وجود دارند که عضو پیمان شینگن نیستند و شهروندان آن‌ها باید برای ورود به محدوده شینگن نسبت به اخذ ویزای شینگن 90 روزه یا 180 روزه اقدام کنند. این کشورها عبارتند از:
    بلغارستان، کرواسی، قبرس، ایرلند، رومانی و انگلستان

    الزامات ورود به محدوده شینگن
    برای این که بتوانید وارد محدوده شینگن شوید باید الزاماتی که توسط کشورهای عضو این پیمان مشخص شده را رعایت کنید. این الزامات عبارتند از:
    متقاضی باید دارای یک گذرنامه معتبر باشد.
    متقاضی باید یک ویزای شینگن معتبر داشته باشد.
    متقاضی باید دارای بیمه مسافرتی برای پوشش دهی هزینه‌ها درمانی مورد نیاز باشد.
    متقاضی باید اسنادی را که مدت زمان سفر و هدف از سفر وی به اروپا را مشخص می‌کند ارائه دهد.
    متقاضی باید بلیط بازگشت را ضمیمه پرونده سفارت کند.
    مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای شینگن
    برای اخذ ویزای شینگن باید قبل از هر کاری نسبت به دریافت وقت سفارت از یکی از کشورهای اروپایی عضو این پیمان اقدام نمایید. سپس باید مدارکی که در زیر به آنها اشاره شده را به سفارت تحویل دهید.
    فرم تکمیل شده سفارت
    عکس تمام رخ با پس زمینه روشن که از زمان ثبت آن بیش از 6 ماه نگذشته باشد. (توجه داشته باشید که عکس باید بدون عینک و کلاه بوده و وضوح و کیفیت مناسبی داشته باشد.)
    گذرنامه با اعتبار بیشتر از سه ماه و دارای دو صفحه خالی
    مدارک شناسایی شامل کارت ملی، شناسنامه و...
    بیمه مسافرتی به ارزش 30 هزار یورو
    نامه رزرواسیون هتل
    گواهی نشان دهنده تمکن مالی
    گواهی اشتغال به تحصیل برای دانش آموزان و دانشجویان
    گواهی ازدواج برای افرادی که همسری اروپایی دارند.
    دعوتنامه خویشاوندان ساکن در اروپا
    دعوتنامه کارفرما برای متقاضیان استخدام در اروپا
    گواهی شرکت در دوره‌های آموزشی و... در اروپا


    انواع ورود به محدوده پیمان شینگن
    1- ورود یک ‌باره به محدوده شینگن (Single Entry)
    با دریافت این ویزا، تنها اجازه یک‌بار ورود به محدوده شینگن را خواهید داشت. ویزای یک‌بار ورود این امکان را برای توریست‌ها فراهم می‌کند که به مدت 90 روز در این منطقه حضور داشته باشند.
    2-ورود دوباره به محدوده شینگن (Double Entry)
    اجازه ورود دوباره به محدوده شینگن این امکان را برای متقاضیان فراهم می‌کند که دوباره وارد این خطه شوند. با دریافت این ویزا می‌توانید به مدت 180 روز در حوزه شینگن حضور داشته باشد.
    3-ورود چند باره به محدوده شینگن (Multi-Entry)
    ویزای مالتیپل برای تجار و افرادی که می‌خواهند چند بار وارد این خطه شوند مناسب است. با اخذ ویزای شینگن مالتیپل می‌توانید چندین و چند بار وارد این منطقه شوید.

    برای کسب اطلاعات کاملتر میتوانید مقاله اخذ ویزای شینگن را مطالعه بفرمایید .
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده
    ویرایش توسط ahmadi2020 : 2019/06/08 در ساعت 20:18
+ پاسخ به موضوع
نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

موضوعات مشابه

  1. اخذ ویزای شینگن بدون ضمانت بازگشت
    توسط tehranvisa21 در انجمن سفر های خارجی ( استارتاپی )
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2019/05/05, 10:47
  2. مهاجرت به کانادا از طریق ویزای کار
    توسط masirservices در انجمن ویزا استارتاپی و بیزینسی
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2018/11/06, 08:50
  3. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2018/07/03, 14:27
  4. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2018/04/24, 06:56
  5. راهنمای اخذ ویزای شینگن
    توسط tnu6s5tyb در انجمن راهنمای اخذ ویزا و اقامت
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2018/04/17, 12:37

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش