فشرده‌سازی را فعال کنید
برای کوچک کردن فایل‌های CSS، HTML و JavaScript که حجم‌شان بیش از ۱۵۰ بایت است از Gzip استفاده کنید که نرم‌افزار کاربردی فشرده‌سازی فایل‌ها است.
از Gzip برای فایل‌های تصاویر استفاده نکنید؛ آن‌ها را در برنام‌های مثل Photoshop فشرده کنید که بتوانید کیفیت تصاویر را کنترل کنید.

Minify CSS، JavaScript و HTML
شما می‌توانید با بهینه‌سازی کد (از جمله حذف فاصله‌ها، کاماها و سایر موارد غیرضرروی) تا حد زیادی سرعت صفحه سایت خود را افزایش دهید. همچنین قالب‌ها و کدهای بی‌استفاده را حذف کنید. گوگل پیشنهاد می‌کند برای CSS و JavaScript از فشرده‌سازYUI بهای استفاده کنید.

تغییر مسیر‌ها را کاهش دهید
هر بار که صفح‌های به صفح‌های دیگر باز می‌شود، بازدیدکننده‌ی شما زمان بیشتری را برای کامل شدن چرخه‌ی درخواست-پاسخ در انتظار می‌ماند. برای مثال، اگر الگوی تغییر مسیر موبایل شما به‌صورت زیر باشد، هر کدام از دو تغییر مسیر اضافی منجر می‌شود صفحه‌ی شما با سرعت کمتری بارگذاری شود:

example.com -> Example Domain -> m.example.com -> m.example.com/home

از بهای ذخیره مرورگر استفاده کنید
مرورگر، اطلاعات بسیاری را ذخیره می‌کند (از جمله تصاویر، فایل‌های JavaScript و بسیاری دیگر) تا وقتی بازدیدکننده به سایت شما برمی‌گردد مجبور نباشد همه‌ی صفحه را دوباره بارگذاری کند. از ابزاری مثل YSlow استفاده کنید تا ببینید آیا در حال حاضر تاریخ انقضایی برای اطلاعات ذخیره شده تعیین شده است یا خیر. سپس زیر تیتر expires تعیین کنید که تمایل دارید این اطلاعات تا کچه زمانی ذخیره شوند. در بسیاری از موارد، یک سال بازه‌ی زمانی مناسبی است، مگر این‌که طراحی سایت‌تان را به دفعات تغییر دهید.

زمان پاسخ‌دهی سرور را بهبود دهید
میزان ترافیکی که دریافت می‌کنید، منابعی که هر صفحه مورد استفاده قرار می‌دهد، نرم‌افزاری که سرور شما به کار می‌گیرد و روش میزبانی وب (hosting) که از آن استفاده می‌کنید بهای بر زمان پاسخ‌دهی سرور شما تأثیر می‌گذارد. برای بهبود زمان پاسخ‌دهی سرورتان، به دنبال مشکلات عملکردی (مثل جستجوی کند در پایگاه داده، مسیریابی کند، یا کمبود حافظه) باشید و آن‌ها را برطرف کنید. زمان پاسخ دهی بهینه کمتر از ۲۰۰ میلی‌ثانیه است.

از یک شبکه‌ی توزیع محتوا استفاده کنید
شبکه‌های توزیع محتوا (CDN)، که شبکه‌های تحویل محتوا هم نامیده می‌شوند، شبکه‌هایی از سرورها هستند که برای توزیع حجم زیادی از محتوا به کار گرفته می‌شوند. نسخه‌هایی از وب‌سایت شما در مراکز‌ داده‌ی متعدد که در مناطق جغرافیایی مختلفی قرار دارند ذخیره می‌شوند، تا کاربران دسترسی‌ای سریع‌تر و قابل اطمینان‌تر به وب‌سایت شما داشته باشند.

بهینه‌سازی تصاویر
مطمئن شوید که تصاویرتان از حالت استاندارد بزرگتر نیستند، و فرمت عکس مناسب است (معمولا PNG برای تصاویری که کمتر از ۱۶ رنگ دارند مناسب است، درحالی‌که JPEG معمولا برای عکس بهتر است). فراموش نکنید تصاویر را برای صفحات وب فشرده کنید.
برای ایجاد قالب تصاویری که به دفعات زیاد در سایت خود از آن‌ها استفاده می‌کنید (مثل دکمه‌ها و آیکون‌ها) از CSS sprites استفاده کنید که تصاویر شما را به یک تصویر بزرگ تبدیل می‌کنند که یکباره بارگذاری می‌شود (این به معنی درخواست‌های HTTP کمتر است) و فقط بخش‌هایی را نشان می‌دهند که شما بخواهید. با انجام این کار، کاربران را برای بارگذاری تصاویر متعدد معطل نمی‌کنید و زمان بارگذاری کوتاه خواهد شد.



moz.com
بعضی از راه‌های افزایش سرعت صفحه سایت - ictstartups.ir