پتنت گرنت شده یک مخترع جوان آفریقایی، راهکاری برای تولید اولئین «Olein» از روغن پالم، که در مواد غذایی و بهداشتی استفاده می شود، ارائه داده است. لوکی چیمکول «Lucky Chimekwele»، در مصاحبه با مجله کارآفرینی، با اشاره به این که بومی های نیجریه برای نخستین بار از اولئین پالم در تهیه مواد غذایی استفاده نموده اند، افزود: «اولئین نوعی روغن پالم تجزیه پذیر بوده، که برای مصارف خوراکی بسیار مناسب است.»





وی خود را اولین فرد دارای ثبت اختراع تولید اولئین از روغن پالم در نیجریه دانست که با توجه به امتیاز بهره برداری انحصاری 20 ساله از آن، قادر به تولید و عرضه روغن به عنوان مکمل غذایی در طی مدت مذکور خواهد بود.
به گزارش وبسایت «vanguardngr»، اولئین تهیه شده از روغن پالم با توجه به نداشتن هیچ گونه چربی اشباع شده، علاوه بر این که خطری برای سلامتی ندارد، با توجه به میزان کارتنوئید «Carotenoid» موجود در آن که 15 برابر بیشتر از هویج و 300 برابر بیشتر از گوجه فرنگی است و نیز داشتن مواد مغذی نظیر ویتامین «A» و «E» و نیز امگا 3 و اسیدهای چرب امگا 6، ماده ای بسیار مفید برای سلامتی به شمار می رود.
لازم به ذکر است، روغن پالم حاوی حدود 50 درصد چربی اشباع شده است که می تواند منجر به بیماری های قلبی و عروقی و نیز تشدید دیابت شود. سازمان بهداشت جهانی «WHO» نیز افزایش شدید بیماری های قلبی و عروقی را به چربی های اشباع شده مرتبط می سازد. بنا بر ادعای آقای چیمکول، اولئین به دست آمده روغن پالم با کاهش اثرات منفی اسیدهای چرب، جلوی تشدید بیماری های مذکور را خواهد گرفت.

منبع : کانون پتنت ایران | اخبار | تولید اولئین از روغن پالم توسط مخترع جوان آفریقایی