یکی از مقام‌های ارشد مرکز جهانی سیاست‌گذاری نوآوری، با اشاره به تغییر و تحولات نظام مالکیت فکری در هند اظهار داشت که با معرفی سیاست ملی حقوق مالکیت فکری «IPR» و بهبود سیستماتیک بهره‌وری، رتبه این کشور در شاخص بین‌المللی مالکیت فکری در سال جاری ارتقاء خواهد یافت. گفتنی است، هند در سال گذشته در شاخص مذکور در جایگاه نازل 43 در بین 45 اقتصاد بررسی‌شده، قرار گرفته بود.





بنا بر گزارش وب‌سایت «Business Line»، ششمین گزارش مرکز سیاست‌های نوآوری اتاق بازرگانی آمریکا «GIPC» در تاریخ هشتم فوریه سال جاری میلادی انتشار خواهد یافت. در این گزارش، وضعیت مالکیت فکری در بیش از پنجاه کشور جهان با استفاده از 40 معیار مشخص، نشان داده خواهد شد. یکی از مهم‌ترین موارد تأکید شده در این گزارش به میزان و شدت محافظت از حقوق مالکیت فکری باز می‌گردد که در صورت برخورداری از یک سیستم مالکیت فکری ضعیف، سرمایه‌گذاری در فعالیت‌های تحقیق و توسعه که اغلب پرهزینه و زمان‌بر است، با دشواری‌های زیادی مواجه خواهد شد.
مرکز سیاست‌های نوآوری اتاق بازرگانی آمریکا، سیستم‌های مالکیت فکری هند را در مقایسه با دیگر بازارهای عمده، شامل مجموعه کشورهای «BRICS» (برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی) نسبتاً ضعیف ارزیابی می‌کند. بهبود شرایط، مستلزم ایجاد بستر مناسب و ارائه ضمانت‌های قانونی برای جذب سرمایه‌گذاری‌های تحقیق و توسعه در بخش‌های مختلف، نظیر صنایع دارویی است. «پاتریک کیلبرید»، معاون امور بین‌الملل «GIPC» در این زمینه اظهار داشت: «ارزیابی‌های ما از عملکرد هند مشابهت زیادی با دیگر مطالعات انجام‌گرفته نظیر شاخص جهانی نوآوری «GII» دارد که همگی نشان‌دهنده روند رو به رشد این کشور در بهبود وضعیت مالکیت فکری است.» وی افزود: «در سال جاری، یک رده جدید معرفی شده است که نشان می‌دهد کشورها در تشویق کارآفرینان داخلی خود به استفاده از مزایای حقوق مالکیت فکری چه وضعیتی دارند که به نظر می‌رسد کشور هند در این زمینه امتیازات خوبی داشته باشد.»

منبع : کانون پتنت ایران | اخبار | ارتقاء جایگاه هند در شاخص بین‌المللی مالکیت فکری